Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου, 2023
14.3 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΠολιτισμόςΤο Μεσαιωνικό Φεστιβάλ Ρόδου στο κανάλι ΣΤΑΡ

Το Μεσαιωνικό Φεστιβάλ Ρόδου στο κανάλι ΣΤΑΡ

- Διαφήμιση -

Πρόσκληση από το κανάλι STAR, και συγκεκριμένα από την εκπομπή Breakfast at STAR, δέχτηκε ο σύλλογος Μεσαιωνικό Ρόδο, προκειμένου να μεταβεί, στις 21 του Σεπτέμβρη, εκπρόσωπος του φορέα στην Αθήνα, για την παρουσίαση, στην εν λόγω εκπομπή, του Μεσαιωνικού Φεστιβάλ της Ρόδου. Η επιλογή έγινε από το κανάλι λόγω της ιδιαιτερότητας του φεστιβάλ της πόλης μας, να αξιοποιεί το αρχιτεκτονικό σκηνικό της Μεσαιωνικής Πόλης και να αναδεικνύει την ιστορία του μέσα από δράσεις ιστορικής αναβίωσης με μοναδικό τρόπο, που όμοιος του δεν απαντά αλλού στην Ελλάδα.

Ο σύλλογος Μεσαιωνικό Ρόδο προσκάλεσε, με τη σειρά του, εκπρόσωπο του συνεργαζόμενου φορέα Gondors Battalions, από την Αθήνα, που συμμετείχε τα τελευταία χρόνια στις εκδηλώσεις του Μεσαιωνικού Φεστιβάλ Ρόδου, για να πάρει μέρος στην τηλεοπτική παρέα και να μοιραστεί τις εντυπώσεις του. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης το κανάλι πρόβαλε ταυτόχρονα πλάνα από βίντεο με τις εκδηλώσεις του φεστιβάλ στη Μεσαιωνική Πόλη.

Με την ευκαιρία να αναφέρουμε ότι είναι η δεύτερη φορά που το κανάλι STAR κάνει αφιέρωμα στο Μεσαιωνικό Φεστιβάλ, αφού η πρώτη ήταν το 2019, όταν το συνεργείο της εκπομπής Στην Φωλιά των Κούκου, παρευρέθηκε, μαζί με την Κατερίνα Καραβάτου, στις εκδηλώσεις του φεστιβάλ στη Ρόδο και ακολούθως παρουσίασε αφιέρωμα στην εκπομπή.

Το Μεσαιωνικό Ρόδο επιθυμεί να ευχαριστήσει το συνεργείο του STAR για την εξαιρετική φιλοξενία και την ευκαιρία που έδωσε στο φεστιβάλ της πόλης μας να προβληθεί πανελλαδικά. Επίσης, ο σύλλογος ευχαριστεί τον Γιώργο Κλαπάκη, μέλος του συλλόγου Gondors Battalions, που συμμετείχε με μεγάλη προθυμία και με την παρουσία του έδωσε μία πολύ όμορφη εικόνα για τις δράσεις μας αλλά και για το Fantasy Festival που λαμβάνει χώρα στην Αθήνα το πρώτο διήμερο του Οκτώβρη.

- Διαφήμιση -

Οι εκδηλώσεις του 15ου Μεσαιωνικού Φεστιβάλ Ρόδου, που συνδιοργανώνεται με το ΔΟΠΑΡ και το Τμήμα Πολιτισμού Δωδ/σου της Π.Ν.ΑΙ. θα ξεκινήσουν στις 15/10/22 και το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί προσεχώς.

 

Από το Δ.Σ.

- Διαφήμιση -

Απάντηση

Πρόσφατα άρθρα

Σχετικά άρθρα

Επόμενες εκδηλώσεις