Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024
27.4 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΔωδεκάνησαΈναρξη εργασιών τσιμεντόστρωσης του δρόμου προς το Ηφαίστειο

Έναρξη εργασιών τσιμεντόστρωσης του δρόμου προς το Ηφαίστειο

- Διαφήμιση -

Ξεκίνησαν οι εργασίες τσιμεντόστρωσης του τελευταίου τμήματος του δρόμου που συνδέει τον οικισμό του Μανδρακίου με το Ηφαίστειο από τη Νοτιοδυτική πλευρά. Με την ολοκλήρωση των εργασιών η Νίσυρος συνδέεται περιμετρικά.

Προηγήθηκαν ένας μήνας εργασιών οδόστρωσης στο δύσβατο αυτό τμήμα από το προσωπικό της Μονάδας Μελετών και Κατασκευών (ΜΟ.Μ.ΚΑ.) του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ).

Το έργο χρηματοδοτείται από ιδίους πόρους του Δήμου Νισύρου και εκτελείται από τη ΜΟΜΚΑ.

Ο Δήμαρχος κ. Χριστοφής Κορωναίος σε δηλώσεις του ανέφερε: «Το όραμα να συνδεθεί η Νίσυρος περιμετρικά με αυτοκινητόδρομο γίνεται πραγματικότητα. Με σχέδιο, με τόλμη, με αγώνα και με ενθουσιασμό ολοκληρώνουμε ένα σπουδαίο έργο για τη Νίσυρο μας. Ευχαριστώ τη Μονάδα Μελετών και Κατασκευών (ΜΟΜΚΑ) του ΓΕΕΘΑ που στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς και της συνδρομής των Ενόπλων Δυνάμεων στον πληθυσμό των ακριτικών περιοχών, συνέβαλαν τα μέγιστα στην εκτέλεση αυτού του έργου. Ευχαριστώ την ηγεσία της Ταξιαρχίας 80ης ΑΔΤΕ, τον διοικητή του τάγματος μηχανικού της 80ης ΤΜΧΕΘ, ευχαριστώ τον διοικητή της ΔΑΝ Νισύρου. Προχωρούμε εμπρός, αλλάζουμε τη Νίσυρο, ομορφαίνουμε τη Νίσυρο, διευκολύνουμε τη ζωή των πολιτών και επισκεπτών της Νισύρου».

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα