Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023
19.9 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΔωδεκάνησαΟ Αριστοτέλης Παυλίδης αποτέλεσε ένα σημαντικό πολιτικό κεφάλαιο για τα Δωδεκάνησα. Η...

Ο Αριστοτέλης Παυλίδης αποτέλεσε ένα σημαντικό πολιτικό κεφάλαιο για τα Δωδεκάνησα. Η απώλειά του γεμίζει θλίψη τα νησιά μας

- Διαφήμιση -

Η είδηση της απώλειας του Αριστοτέλη Παυλίδη βύθισε στη θλίψη τα νησιά μας. Οι αδιάκοποι αγώνες που μέσα στα χρόνια έδινε για την Δωδεκάνησο, η εργατικότητά του και η αγάπη για τον τόπο του, τον ανήγαγαν σε έναν αγαπητό πολιτικό που τα νησιά δεν θα ξεχάσουν ποτέ.

Έχοντας την τιμή να μας συνδέει μια βαθιά φιλία, παρά τους διαφορετικούς πολιτικούς χώρους που εκπροσωπούσαμε, γνωρίζω τη διαρκή και βαθιά έγνοια του για τους νησιώτες και τα προβλήματά τους και την πίστη του ότι η Νησιωτικότητα μπορούσε να αποτελέσει ευκαιρία και όχι τροχοπέδη για την εξέλιξη των νησιών.

Ο Αριστοτέλης Παυλίδης αποτέλεσε ένα σημαντικό πολιτικό κεφάλαιο για τα Δωδεκάνησα, τίμησε τον τόπο του, άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του και χάραξε δρόμους για μας τους νεότερους πολιτικούς. Στον τελευταίο αυτό δύσκολο αγώνα του, δεν κατάφερε δυστυχώς να βγει νικητής, παρά το γεγονός ότι πάλεψε με θάρρος και γενναιότητα, όπως πάντα.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του.

- Διαφήμιση -

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.. Καλό ταξίδι Τέλη​

 

Νεκτάριος Σαντορινιός

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Δωδεκανήσου
- Διαφήμιση -

Απάντηση

Πρόσφατα άρθρα

Σχετικά άρθρα

Επόμενες εκδηλώσεις