Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου, 2023
14.3 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΚοινωνίαAύξηση αιτήσεων για συσσίτιο της «Δομής Παροχής Συσσιτίου»

Aύξηση αιτήσεων για συσσίτιο της «Δομής Παροχής Συσσιτίου»

- Διαφήμιση -

Τη συνεχή αύξηση αιτήσεων για συσσίτιο της «Δομής Παροχής Συσσιτίου» του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου, έρχονται να ενισχύσουν οι δωρεές από  ξενοδοχειακές μονάδες, επιχειρήσεις και φορείς του νησιού μας.

Πιο συγκεκριμένα, η ΛΑΝΔΑ ΑΝ. ΞΕΝ. ΤΟΥΡ. ΕΤ. ¨RHODES BAY HOTEL & SPA¨, η Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων- ΛΑΜΨΑ Α.Ε. ¨SHERATON RHODES RESORT¨, ο Αλέξανδρος Πασάλης Ξενοδοχείο ¨ALEX BEACH¨, ο Όμιλος Ξενοδοχείων ¨ATRIUM HOTELS & RESORTS¨ και οι Ελληνικές Ξενοδοχειακές Τουριστικές Επιχειρήσεις ΝΗΚΑ Α.Ε. Ξενοδοχείο ¨ELYSIUM¨ με τη λήξη της τουριστικής περιόδου παρέδωσαν όπως κάθε χρόνο, μεγάλες ποσότητες τροφίμων μακράς διαρκείας και κατεψυγμένων ειδών για τις ανάγκες των ωφελουμένων της δομής.

Επίσης, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός – Περιφερειακό Τμήμα Ρόδου – Σώμα Κοινωνικής Πρόνοιας προσέφερε τρόφιμα μακράς διαρκείας και ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος «Αγία Σοφία» μεγάλη ποσότητα άρτου για την κάλυψη των αναγκών του συσσιτίου.

Επιπρόσθετα, η επιχείρηση ¨Mamma Sofia¨ παρασκεύασε μεγάλο αριθμό μερίδων έτοιμου φαγητού, που διανεμήθηκε στους σιτιζόμενους του προγράμματος.

- Διαφήμιση -

Για την πολύτιμη προσφορά και τη συνεχή στήριξη τους στο Ίδρυμα μας, ο Πρόεδρος του Ιδρύματος – Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος-Ευθύμιος Τριάντος, τα μέλη του Δ.Σ. καθώς και η Διεύθυνση εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στους παραπάνω.

- Διαφήμιση -

Απάντηση

Πρόσφατα άρθρα

Σχετικά άρθρα

Επόμενες εκδηλώσεις