Παρασκευή, 9 Ιουνίου, 2023
23.2 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΚοινωνίαΣτην εκδήλωση απονομής των Βραβείων Βιώσιμης, Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας του Ε.Ε.Α....

Στην εκδήλωση απονομής των Βραβείων Βιώσιμης, Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας του Ε.Ε.Α. ο Γιώργος Ευγενικός

- Διαφήμιση -

Στην λαμπρή εκδήλωση – θεσμό, απονομής των Βραβείων Βιώσιμης, Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας του Ε.Ε.Α. που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος ΕΛΣ, παραβρέθηκε ο γενικός γραμματέας της Γενικής Ομοσπονδίας Καταναλωτών Ελλάδος ΙΝΚΑ, Γιώργος Ευγενικός.

Ήταν η 6η απονομή των βραβείων, όπου βραβεύθηκαν μικρομεσαίες επιχειρήσεις που κατάφεραν σε δυσμενείς συνθήκες, όχι απλά να επιβιώσουν, αλλά να αναπτυχθούν και να καινοτομήσουν, ενισχύοντας τις προοπτικές ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας. Απονεμήθηκαν, παράλληλα, ειδικά τιμητικά βραβεία σε ανθρώπους που διακρίνονται για τα επιτεύγματά τους και την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο.

Ο γ.γ. του ΙΝΚΑ, είχε συνεργασία στο περιθώριο της εκδήλωσης με τον πρόεδρο του Ε.Ε.Α., Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, τον οποίο ευχαρίστησε για την πρόσκληση και του πρότεινε, σε επόμενη δράση να βραβευτεί μια επιχείρηση που να είναι φιλική προς τον άνθρωπο και προπάντων, προς τον πολίτη – καταναλωτή. «Οι ενεργοί καταναλωτές επιλέγουν και τις σωστές επιχειρήσεις» δήλωσε ο Γιώργος Ευγενικός.

- Διαφήμιση -

 

Από το ΙΝΚΑ12 Νοτίου Αιγαίου

- Διαφήμιση -

Απάντηση

Πρόσφατα άρθρα

Σχετικά άρθρα

Επόμενες εκδηλώσεις