Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023
22.1 C
Rhodes
Αρχικήrhodes.onlineBest in Rhodes | Reader's Choice AwardsΤελετή Απονομής των Βραβείων Best in Rhodes 2022

Τελετή Απονομής των Βραβείων Best in Rhodes 2022

- Διαφήμιση -
To rhodes.online και η mgk.advertising διοργανώνουν την Επίσημη Τελετή Απονομής των Βραβείων Best in Rhodes 2022 που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022, στις 19:00, στη Νέα Πτέρυγα του Νεστοριδείου Μελάθρου.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης του Δήμου Ρόδου.
Κατά την Τελετή Απονομής θα απονεμηθούν τα βραβεία σε όλους τους νικητές των κατηγοριών στις θεματικές ενότητες «Κοινωνία» και «Πολιτισμός», επιλεγμένες κατηγορίες της θεματικής ενότητας «Προορισμός», στις επιχειρήσεις που έχουν λάβει διάκριση «Best» (Καλύτερη) στις κατηγορίες των θεματικών ενοτήτων «Κορυφαίες Επιλογές», «Φαγητό», «Ποτό & Ψυχαγωγία» και «Υγεία & Ομορφιά».
Η είσοδος στην εκδήλωση γίνεται κατόπιν πρόσκλησης, λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων.
Προηγούνται οι διακριθέντες στα βραβεία. Για το λοιπό κοινό και συνοδούς θα διατεθούν θέσεις ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.
Οι ενδιαφερόμενοι για να συμμετάσχουν στην εκδήλωση (νικητές, συνοδοί και λοιποί) πρέπει να υποβάλλουν την αντίστοιχη φόρμα το αργότερο μέχρι την Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022, το βράδυ: https://forms.gle/YGViHEeb9terPM4FA.
Η εκδήλωση είναι υπό την αιγίδα των:
– Δημοτικoύ Οργανισμού Πολιτισμού-Αθλητισμού Ρόδου
– ΔΕΡΜΑΕ
– Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος – Τμ. Δωδεκανήσου
– Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Δωδεκανήσου
– Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου
– Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Δωδεκανήσου
– Ένωσης Λογιστών Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ρόδου
Τα Best in Rhodes | Reader’s Choice Awards διοργανώνει το rhodes.online και η mgk.advertising σε συνεργασία με την nettings, το Ροδιακό Κέντρο Ιστορικών και Κοινωνικών Ερευνών – Rhodes Project και το λογιστικό-φοροτεχνικό γραφείο Iraklidis & associates.
Τη διαδικασία στηρίζουν ως χορηγοί επικοινωνίας η εφημερίδα Δημοκρατική, η εφημερίδα Το Βήμα της Δωδεκανήσου, η τηλεόραση Ίριδα, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί Radio1 88FM, Μελωδία Ρόδου 103.7, Notos News 97.8, Rodos FM 90,7, BestFM 103,1 και οι ιστοσελίδες lotosmag.gr, rodos.nu, 12vima.gr, Rhodes in Style και flust.gr.
- Διαφήμιση -

Απάντηση

Πρόσφατα άρθρα

Σχετικά άρθρα

Επόμενες εκδηλώσεις