Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, 2023
21 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΔωδεκάνησαΑποστολή νοσοκομειακού υλικού στο Νοσοκομείο Καλύμνου από τον Φιλανθρωπικός Σύλλογος Παραδεισίου "ΑΓΙΑ...

Αποστολή νοσοκομειακού υλικού στο Νοσοκομείο Καλύμνου από τον Φιλανθρωπικός Σύλλογος Παραδεισίου “ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ”

- Διαφήμιση -

Την Πέμπτη ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Παραδεισίου “ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ” αποστείλαμε με το BLUE STAR στο ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΥΜΝΟΥ 18 κιβώτια νοσοκομειακού υλικού για την κάλυψη αναγκών του νοσοκομείου Καλύμνου.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ATTIKA GROUP – BLUE STAR FERRIES για την έκδοση   μηδενικής Φορτωτικής για την μεταφορά του νοσοκομειακού φορτίου.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον δήμαρχο Ρόδου κο. ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ για την ΔΩΡΕΑΝ διάθεση πούλμαν για την ασφαλή, από βροχή, μεταφορά του νοσοκομειακού φορτίου και  των μελών του Δ.Σ. του συλλόγου από Παραδείσι στο Λιμάνι Ρόδου, με την ευγενή  φροντίδα του προέδρου ΡΟΔΑ κου. Γιάννη Καμπούρη.

- Διαφήμιση -

Στο έργο μας έχουμε αρωγό μας τον Δήμαρχο Ρόδου, ο οποίος μάλιστα, μέσω του  προέδρου της ΔΕΡΜΑΕ κου. Αλέξανδρου Κολιάδη μας ενθάρρυνε στην έκδοση ημερολογίου  2023 αγοράζοντας 300 ημερολόγια για την ενίσχυση του συλλόγου μας, τα οποία  εκτυπώθηκαν με την χορηγία της EUROMEDICA

 

Η Πρόεδρος

Αναστασία Σταυριανού – Γεωργιάδη

- Διαφήμιση -

Απάντηση

Πρόσφατα άρθρα

Σχετικά άρθρα

Επόμενες εκδηλώσεις