Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
29.1 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΚοινωνίαΧριστουγεννιάτικη γιορτή στον «Άγιο Ανδρέα»

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στον «Άγιο Ανδρέα»

- Διαφήμιση -

Eορταστική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης, 21 Δεκεμβρίου, στο θεραπευτήριο χρόνιων παθήσεων «Άγιος Ανδρέας».

Αντιπροσωπεία του Συλλόγου ΑμεΑ Ρόδου και συγκεκριμένα ο πρόεδρος του συλλόγου, Παναγιώτης Φωνιαδάκης, ο αντιπρόεδρος Θεοφάνης Γαλιάτσος, ο γ. γραμματέας Στέφανος Λουκάς και ο ταμίας Φώτης Γερόλυμος επισκέφθηκαν τα φιλοξενούμενα παιδιά του «Αγίου Ανδρέα» προσφέροντας δώρα και γλυκά, ενώ στη γιορτή βρέθηκαν και μαθητές του Μουσικού Σχολείου Ρόδου οι οποίοι έπαιξαν όμορφα χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος ΑμεΑ Ρόδου αναφέρει:

«Με τη γιορτή αυτή προσπαθήσαμε να δώσουμε λίγη χαρά στα παιδιά του Ιδρύματος, τις Άγιες αυτές ημέρες των Χριστουγέννων.

- Διαφήμιση -

Ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία, τη Διεύθυνση των Ιδρυμάτων Κοινωνικής Πρόνοιας περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, την πρόεδρο κ. Κορακάκη Μαρία, όλους τους εργαζόμενους αλλά και τους εθελοντές του Ιδρύματος για το λειτούργημα που επιτελούν.

Ευχαριστούμε τα παιδιά του Μουσικού Σχολείου και τη διεύθυνσή του για τη συμπαράσταση και την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμά μας, τον πρόεδρο του Ρ.Ο.Δ.Α. κ. Καμπούρη Ιωάννη για τη διάθεση του λεωφορείου για τη μετακίνηση των παιδιών του σχολείου, αλλά και τον πρόεδρο της Δ.Ε.Ρ.Μ.Α.Ε. κ. Κολιάδη Αλέξανδρο για τη στήριξη και τη συνδρομή του στην προσπάθειά μας αυτή.

Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους καλές γιορτές, με υγεία, ευτυχία και αγάπη».

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

No events to display.

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα

No events to display.