Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου, 2023
14.3 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΚοινωνίαΜάθημα μαγειρικής στο χώρο της Δομής Παροχής Συσσιτίου του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας...

Μάθημα μαγειρικής στο χώρο της Δομής Παροχής Συσσιτίου του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου

- Διαφήμιση -

Ένα ξεχωριστό μάθημα μαγειρικής είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι πρωτοετείς σπουδαστές του τμήματος μαγειρικής του ΙΙΕΚ Αnko, το Σαββάτο 3 Δεκεμβρίου 2022, στο χώρο του παρασκευαστηρίου συσσιτίου του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου υπό την καθοδήγηση του καθηγητή τους, Chef κ. Κορωναίοu Αντώνη.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι εργαζόμενοι της «Δομής Παροχής Συσσιτίου» είχαν την τιμή να υποδεχθούν σπουδαστές μαγειρικής της Αnko, οι οποίοι μέσα από ένα εκπαιδευτικό εργαστήρι μαγείρεψαν για φιλανθρωπικό σκοπό μουσακά. Τα υλικά για την παρασκευή του γεύματος ήταν με την υποστήριξη των εταιρειών «Ariston» και «Αλαφάκη Ζωή», ενώ ο άρτος ήταν προσφορά από το αρτοποιείο «Τσαλμίδης».

Οι σπουδαστές ενημερώθηκαν από την Κοινωνική Λειτουργό και τους Μάγειρες για τη λειτουργία της δομής και για τους ωφελούμενους που είναι ενταγμένοι στο πρόγραμμα. Ο ενθουσιασμός τους ήταν φανερός και εξέφρασαν την επιθυμία τους, τόσο οι σπουδαστές, όσο ο chef και η Διευθύντρια της σχολής που ήταν παρούσα, κυρία Στεργία Εψιμου, να επαναλάβουν το εργαστήρι μαγειρικής στο χώρο του συσσιτίου πολύ σύντομα. Με αυτό τον τρόπο δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους και στηρίζουν οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας που είναι ενταγμένοι στο πρόγραμμα σίτισης.

Για τη συνεχή στήριξή τους, ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Γεώργιος – Ευθύμιος Τριάντος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και η Διεύθυνση ευχαριστούν τους παραπάνω για την πολύτιμη βοήθειά τους και εύχονται καλές γιορτές και επιτυχίες στους σπουδαστές και στη σχολή.

- Διαφήμιση -

Απάντηση

Πρόσφατα άρθρα

Σχετικά άρθρα

Επόμενες εκδηλώσεις