Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024
23.8 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΟικονομίαΜεγάλο το ενδιαφέρον για τη δράση: «Προσφέρω Βιβλία Επιχειρηματικότητας», από την ΕΠΟΤ...

Μεγάλο το ενδιαφέρον για τη δράση: «Προσφέρω Βιβλία Επιχειρηματικότητας», από την ΕΠΟΤ Tourism Think Tank και το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου

- Διαφήμιση -

Πάνω από 300 βιβλία συγκεντρώθηκαν για τη δράση «Προσφέρω Βιβλία Επιχειρηματικότητας» από την ΕΠΟΤ Tourism Think Tank και το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, τις προηγούμενες ημέρες. Από την Τετάρτη 27/12/22, ταξινομημένα σε θεματικές, για 3 (τρεις) ημέρες εκτίθενται και προσφέρονται ελεύθερα στο κοινό της Ρόδου.

Τα εξώφυλλα των βιβλίων συγκεντρώθηκαν σε κατάλογο που μπορεί καθένας να συμβουλευθεί στη σελίδα facebook EPOT – Tourism Think Tank και στη συνέχεια να επιλέξει αυτά που τον ενδιαφέρουν στην επιχειρηματικότητα ή αν είναι φοιτητής σε πτυχιακές εργασίες. Την πρώτη ημέρα της «προσφοράς» οι επισκέπτες με ενθουσιασμό ανακάλυψαν  ενδιαφέρον και χρησιμότητα στους τίτλους.

Ποιοι μπορούν να πάρουν βιβλία, 29 και 30/12/22, ώρα 09.00-13.00, στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου: επιχειρηματίες, εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις, μέλη Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, σπουδαστές ΑΣΤΕΡ, ΙΕΚ, δημοσίων και ιδιωτικών σχολών όπως Μητροπολιτικό Κολλέγιο, Ακμή, ΑΝΚΟ, Επαγγελματικό Λύκειο, φοιτητές Πανεπιστημίου Αιγαίου, Ρόδιοι που φοιτούν εκτός νησιού, βιβλιοθήκες σε χωριά του νησιού, βιβλιοθήκες σχολείων, εργαζόμενοι στο χώρο τουρισμού και ευρύτερα, στελέχη του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, μέλη και φίλοι της ΕΠΟΤ, Οικονομικού και άλλων Επιμελητηρίων κλπ.

Τι είδους βιβλία: Οικονομικά, Μάνατζμεντ, Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων, Ανάπτυξη, ESG, θέματα Περιβάλλοντος, Κλιματικής Αλλαγής, Τουρισμού, Ξενοδοχειακά, Επιχειρηματικά γενικά και ειδικά, Δημόσιες Σχέσεις, Μάρκετινγκ, Επικοινωνία, Κοινωνικά θέματα, Έρευνες κλπ

- Διαφήμιση -

Η Χριστουγεννιάτικη δράση, δίνει χρώμα στην εορταστική Ρόδο, εργαλεία γνώσης και ενημέρωσης στην επιχειρηματική κοινότητα αλλά και στη φοιτητική αντίστοιχα. Επικοινωνία, πληροφορίες: www.epot.gr, info@praxisplus.gr, T. 6944545172, 6974353017, social media: epot tourism think tank, www.ebed.gr.

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα