Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024
24.9 C
Rhodes
Αρχικήrhodes.onlineΈρχεται ένα νέο περιοδικό: «η Ρόδος μου» | Διαγωνισμός Φωτογραφίας για το...

Έρχεται ένα νέο περιοδικό: «η Ρόδος μου» | Διαγωνισμός Φωτογραφίας για το πρώτο εξώφυλλο

- Διαφήμιση -

Η mgk.advertising και το rhodes.com.gr – rhodes.online παρουσιάζουν μία νέα έκδοση, ένα νέο τριμηνιαίο πολιτιστικό/κοινωνικό περιοδικό που θα επιχειρήσει μέσα από τις σελίδες του να αποτυπώσει τη Ρόδο μέσα από τους ανθρώπους της.

Το περιοδικό θα περιλαμβάνει περιεχόμενο με επίκεντρο τη Ρόδο, την ιστορία, την κοινωνία, τον πολιτισμό, αλλά και τις πιο σύγχρονες πτυχές της, μέσα από συνεντεύξεις, άρθρα και αφιερώματα. Τη γενική ιδέα και επιμέλεια του περιοδικού έχει ο Μιχαήλ Γ. Καβουκλής, πολιτικός επιστήμων-διεθνολόγος και επαγγελματίας στο χώρο του marketing, και στο περιοδικό θα αρθρογραφούν μεταξύ άλλων, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Σπύρος Συρόπουλος, ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Νεκτάριος Καλογήρου, ο Διευθυντής Ερευνών του Ροδιακού Κέντρου Ιστορικών και Κοινωνικών Ερευνών – Rhodes Project, Ιωάννης Παπαγεωργίου, η events planner & lifestyle advisor, Μαγδαληνή Τσουρδιού. Το περιοδικό θα εκδίδεται σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή, κάθε Μάρτιο, Ιούνιο, Σεπτέμβριο και Δεκέμβριο και θα διανέμεται σε διάφορα σημεία της πόλης και σε επιλεγμένες εκδηλώσεις.

Η επίσημη κατεύθυνση του περιοδικού περιλαμβάνεται στο ακόλουθο κείμενο θέσης:

Ποια είναι η πραγματική Ρόδος;

- Διαφήμιση -

Το νησί του Ήλιου, το νησί των Ιπποτών, ναυαρχίδα του τουρισμού, το σμαραγδένιο νησί, είναι μερικά από τα πιο πρόσφατα «ονόματα» με τα οποία είναι γνωστή η Ρόδος. Τι από όλα αυτά ισχύει; Πόσο αληθινό είναι κάθε ένα από αυτά; Είναι μόνο αυτά η Ρόδος;

Πως μπορούμε να απομονώσουμε τη Ρόδο σε μία μόνο πτυχή της; Δεν είναι μόνο τουρισμός, δεν είναι μόνο ιστορία, δεν είναι μόνο καλός καιρός. Η Ρόδος είναι πολύ περισσότερα!

Είναι η υπέροχη φύση της, τα κρυμμένα μνημεία της, τα μεγάλα σφάλματά της!

Είναι οι μοναδικές παραδόσεις της, οι αγαπημένες γεύσεις της, τα γεμάτα θύμηση αρώματά της!

Είναι οι μουσικές που σου εμπνέει και οι στίχοι που σιγοτραγουδάς!

Είναι οι άνθρωποι, που ζουν εδώ και την αγάπησαν, και μαζί με τον Θεό τη σμίλεψαν σε στολίδι!

- Διαφήμιση -

Μέσα από συνεντεύξεις, άρθρα και αφιερώματα γνωρίζουμε τη Ρόδο καλύτερα, μέσα από τους ανθρώπους της!

Σας καλούμε να γνωρίσετε αυτών τη Ρόδο, και να φωνάξετε μαζί μας:
αυτή είναι η Ρόδος μου!

 

Διαγωνισμός φωτογραφίας για το εξώφυλλο

Βασική αρχή του περιοδικού «η Ρόδος μου» είναι ο διάλογος και η σύνδεση με την κοινωνία και την τοπική καλλιτεχνική κοινότητα. Για αυτό, η φωτογραφία σε κάθε εξώφυλλο του περιοδικού θα προκύπτει μέσα από μία διαγωνιστική διαδικασία με την κοινότητα των φωτογράφων της Ρόδου να υποβάλλει τις υποψηφιότητες της και ταυτόχρονα το κοινό να ψηφίζει για την αγαπημένη του επιλογή.

Για το πρώτο τεύχος που θα κυκλοφορήσει στα μέσα Μαρτίου 2023, η υποβολή προτάσεων θα διαρκέσει από τις 27/01 έως και τις 05/02. Ακολούθως η συντακτική επιτροπή θα επιλέξει τις 5 καταλληλότερες φωτογραφίες, θα δημιουργήσει το προτεινόμενο εξώφυλλο με κάθε μία από αυτές και θα αυτά θα τεθούν προς ψήφιση στο κοινό του www.rhodes.com.gr. Η πρόταση που θα αναδείξει το κοινό θα είναι και το εξώφυλλο που θα δημοσιευθεί.

- Διαφήμιση -

Περισσότερες πληροφορίες για τον φωτογραφικό διαγωνισμό: https://www.rhodes.com.gr/my/periodiko/diagonismos-fotografias/.

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα