Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024
30.4 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΚοινωνίαΕργασίες συντήρησης στον κόμβο Κ-1 της Εθνικής Οδού Ρόδου-Λίνδου - Οδηγίες προς...

Εργασίες συντήρησης στον κόμβο Κ-1 της Εθνικής Οδού Ρόδου-Λίνδου – Οδηγίες προς τους οδηγούς

- Διαφήμιση -

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ενημερώνει τους διερχόμενους οδηγούς ότι στον κόμβο Κ-1 της Εθνικής Οδού Ρόδου – Λίνδου, στο σημείο όπου διασταυρώνεται με την Οδό Ηλία Βενέζη (είσοδος πόλης), θα  εκτελεστούν εργασίες συντήρησης στα πλαίσια υλοποίησης του έργου: «Τριετής συντήρηση Οδικού Δικτύου αρμοδιότητας Π.Ν.Α.Ι., Εθνικής Οδού Ρόδου-Λίνδου, κεντρικού τμήματος νήσου Ρόδου και Οδικού Δικτύου νήσου Χάλκης».

Οι εργασίες θα είναι διάρκειας από 3-1-2023 έως και 16-1-2023.

Η κυκλοφορία επί της οδού Ηλία Βενέζη θα διακοπεί μερικώς για τα οχήματα τα οποία κινούνται από το Νοσοκομείο με κατεύθυνση είτε τη Ρόδο είτε τη Λίνδο, από το ύψος της συμβολής με την οδό Αποστόλου Παύλου (στο βαρέλι του κόμβου) ως τη συμβολή της με την Ε.Ο. Ρόδου – Λίνδου και οι λωρίδες κυκλοφορίας της Εθνικής Οδού Ρόδου-Λίνδου θα μειωθούν από δύο (2) σε μία (1) και στις δύο κατευθύνσεις της οδού.

Οι οδηγοί οι οποίοι θέλουν να μεταβούν από/προς την πόλη της Ρόδου προς/από τη Λίνδο και τους οικισμούς της Ανατολικής πλευράς του νησιού θα συνεχίσουν να κινούνται κανονικά ευθεία επί της Εθνικής Οδού χωρίς να χρειαστεί να εκτρέψουν της πορείας τους.

- Διαφήμιση -

Τα οχήματα τα οποία έρχονται από Λίνδο και κατευθύνονται προς το Νοσοκομείο και την περιοχή της Ανάληψης, δε θα μπορούν να στρίψουν άμεσα στον κόμβο Κ-1, αλλά θα χρειαστεί είτε να στρίψουν νωρίτερα αριστερά στον κόμβο του LIDL, με σκοπό να εισέλθουν στην οδό Θεοτοκά Γ. και εν συνεχεία στην οδό Αγγέλου Σικελιανού είτε να συνεχίσουν την πορεία τους ευθεία και να καταλήξουν στον προορισμό τους μέσω του δημοτικού οδικού δικτύου.

Επίσης, προτρέπουμε τους οδηγούς που θέλουν να μεταβούν από/προς το κέντρο της πόλης της Ρόδου προς/από το Νοσοκομείο και την περιοχή της Ανάληψης να επιλέγουν για τη μετάβαση τους το δημοτικό οδικό δίκτυο.

Οι οδηγοί οι οποίοι από την πόλη της Ρόδου θα κινηθούν επί της Ε.Ο. Ρόδου-Λίνδου με κατεύθυνση το Νοσοκομείο και την περιοχή της Ανάληψης θα στρίβουν δεξιά αμέσως, μετά το κατάστημα ΙΚΕΑ, στην οδό Εμμ. Τριανταφυλίδη και εν συνεχεία μέσω της οδού Αγγέλου Σικελιανού θα κατευθύνονται στον προορισμό τους.

Παρακαλούνται οι διερχόμενοι (πεζοί ή με οχήματα) από την περιοχή εκτέλεσης των εργασιών να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους.

Επίσης, οι διερχόμενοι οδηγοί οφείλουν να επιδεικνύουν την πρέπουσα προσοχή και να υπακούουν στις σηματοδοτήσεις, καθώς και στις υποδείξεις της Τροχαίας και του προσωπικού ασφαλείας.

Πιθανές αλλαγές στις παραπάνω ισχύουσες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ανακοινωθούν εγκαίρως από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

- Διαφήμιση -

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας και ευελπιστούμε στη συμπαράσταση όλων για την ομαλή και γρήγορη ολοκλήρωση των εργασιών.

 

Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ Τ.Ε.Ε.                                              Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ Δ.Τ.Ε.Δ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ                                               ΝΙΚΟΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

No events to display.

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα

No events to display.