Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
16.6 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΠαράδοσηΚοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΠΣΕ Δωδεκανήσου ΜέΡΑ25

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΠΣΕ Δωδεκανήσου ΜέΡΑ25

- Διαφήμιση -

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Περιφερειακή Συντονιστική Επιτροπή του ΜέΡΑ25 Δωδεκανήσου το Σάββατο 21 Ιανουαρίου μέσα σε ένα φιλικό και εγκάρδιο περιβάλλον, σηματοδοτώντας ταυτόχρονα και την έναρξη της προεκλογικής περιόδου.

Φέτος στην εκδήλωση είχαμε την ιδιαίτερη χαρά και τιμή, να παρευρίσκονται, πέραν της μεγάλης συμμετοχής των μελών μας και φίλοι του ΜέΡΑ25 που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο “Κελάρι Παντιεράς” που βρίσκεται επί της οδού Δαμασκηνού στην Ρόδο, κάτω από τις υπέροχες μελωδίες της ορχήστρας, τους εκλεκτούς μεζέδες του Αργύρη και την συνοδεία γλυκόπιοτου κρασιού και τσίπουρου.

Η βραδιά ήταν πολύ όμορφη, με τα μέλη μας να έχουν αισιοδοξία και αποφασιστικότητα για την έκβαση των εκλογών όποτε και να γίνουν αυτές. Οι ευχές επίσης εγκάρδιες στους παρευρισκόμενους για ένα ευτυχές, δημιουργικό και γεμάτο υγεία νέο έτος, όπως και τα μηνύματα για ενότητα και αλληλεγγύη.

- Διαφήμιση -

Το φλουρί της πίτας έπεσε στην ΠΣΕ Δωδεκανήσου, λέγοντας όλοι ότι αυτό είναι σημάδι που σηματοδοτεί έδρα για το ΜέΡΑ25 στα Δωδεκάνησα. Όλοι μας ταυτόχρονα όμως σκεφτήκαμε αυτό που λέγαμε και το 2019 ότι είμαστε ανοικτοί σε εκλογικό μέτωπο ρήξης με αυτή την ολιγαρχία “για τους  ανθρώπους, όχι για τα αξιώματα”.

Υπήρχε και ένα δώρο μαζί με το φλουρί της πίτας που τελικά μπήκε σε κλήρωση, με τυχερή να είναι ένα μέλος μας η Μαριάννα, που είναι φοιτήτρια στην Ρόδο και παρόλο είχε διάβασμα για την εξεταστική της παραβρέθηκε στην εκδήλωση και την ευχαριστούμε γι αυτό.

Ευχαριστούμε θερμά όσους παρευρέθησαν καθώς και όσους συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της όμορφης βραδιάς.

Ευχόμαστε Καλή Χρονιά σε όλους/ες, με Υγεία και Αλληλεγγύη

ΠΣΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΜέΡΑ25

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα