Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023
19.3 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΚοινωνίαΤα φώτα του «Δέντρου της Αγάπης 2022» της ΕΥΘΥΤΑ, έσβησαν και φέτος!!!

Τα φώτα του «Δέντρου της Αγάπης 2022» της ΕΥΘΥΤΑ, έσβησαν και φέτος!!!

- Διαφήμιση -

Τα φώτα του «ΔΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ», φώτισαν την πλατεία Κύπρου όλες τις ημέρες των εορτών. Στολίστηκε με δώρα, με χρυσές μπάλες, αλλά και μηνύματα ασφαλούς οδήγησης. Στολίστηκε με πολύ αγάπη γιατί πιστεύετε..στην δράση μας και στηρίζετε χρόνια τώρα.. γιατί όλοι έχουμε ανάγκη την αγάπη, αυτές τις ημέρες και μας δείχνουν το δρόμο για να συνεχίσουμε μαζί – μια δράση- εκδήλωση μοναδική σε πανελλαδική εμβέλεια από όταν στολίστηκε για πρώτη φορά στην πλατεία Δημαρχείου το 2009 στηρίζοντας θύματα και μέλη οικογενειών τροχαίων δυστυχημάτων..

Το «Δέντρο της Αγάπης 2022», στήριξε και φέτος θύμα τροχαίου με την ευχή όλων μας να πάνε όλα καλά!

Η ΕΥΘΥΤΑ της καρδιάς σας, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους εσάς που συμβάλλατε στη γιορτή της προσφοράς. Αποδείξατε…ότι στηρίζετε τις προσπάθειες μας για να ευαισθητοποιήσουμε τους συμπολίτες μας…για τη αξία της ανθρώπινης ζωής και στηρίζοντας χρόνια τώρα θύματα τροχαίων.

Αγαπητοί μας, θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι αυτή η προσπάθεια ξεκίνησε από τον πυρήνα μιας μικρής ομάδας που αποτελείται από το προεδρείο τα μέλη, τους εθελοντές της, τους φοιτητές μας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

- Διαφήμιση -

Μεγάλωσε και στηρίζεται στην δική σας αγάπη, στην ανιδιοτελή προσφορά σας και σας ευχαριστούμε.

Στόχος μας, να προβάλουμε το θέμα της Οδικής Ασφάλειας-να διεκδικήσουμε το αυτονόητο-την οδική ασφάλεια για όλους μας – να γίνουν οι δρόμοι ασφαλείς – να κυκλοφορούμε σε ένα ασφαλές οδικό δίκτυο – εμείς οι οδηγοί… οι πεζοί… να τηρούμε τους Κανόνες Οδικής Κυκλοφορίας .. να μην αδιαφορούμε… για εμάς τους ίδιους.. … για τα παιδιά μας… για τους αγαπημένους μας…για τους άλλους χρήστες του οδικού δικτύου.

Μην ξεχνάτε ότι το τροχαίο δεν είναι μοιραίο.. είναι προβλέψιμο… τροχαία μπορούν να εκμηδενιστούν αλλάζοντας μόνο την οδηγική μας συμπεριφορά!!

Ευχή της ΕΥΘΥΤΑ – ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΡΟΔΟΥ Υγεία σε όλους. Υποδεχτήκαμε τη νέα χρονιά με αίσθημα ευθύνης για να συμπεριφερόμαστε σωστά στους δρόμους, τηρώντας τον Κ.Ο.Κ, τον Κώδικα Ζωής.

Νοιαζόμαστε ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ, με την ευχή να φέρει σε όλους το 2023, υγεία, θέληση, δύναμη, πίστη, αυτοκριτική για το καλό όλων.

Ευχόμαστε σε όλους από την καρδιά μας.

- Διαφήμιση -

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ για το 2023….γιατί η Ε.Υ.ΘΥ.Τ.Α ΡΟΔΟΥ είμαστε όλοι εσείς και τις 365 μέρες του χρόνου!!!

ΟΡΑΜΑ μας: Μηδέν Θανατηφόρα στις πόλεις VISION ZERO!!

- Διαφήμιση -

Απάντηση

Πρόσφατα άρθρα

Σχετικά άρθρα

Επόμενες εκδηλώσεις