Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
26.6 C
Rhodes
ΑρχικήΕκδηλώσειςΔωρεάν ΕκδηλώσειςΤο Δωρεάν Πρόγραμμα Επιχειρηματικότητας Foundit επιστρέφει στη Ρόδο από τον οργανισμό Bizrupt

Το Δωρεάν Πρόγραμμα Επιχειρηματικότητας Foundit επιστρέφει στη Ρόδο από τον οργανισμό Bizrupt

- Διαφήμιση -

Έπειτα από περίπου έναν χρόνο, το δωρεάν πρόγραμμα επιχειρηματικότητας Foundit επιστρέφει στη Ρόδο από τη Δευτέρα 16 έως και την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου!
Η εκπαίδευση γύρω από την επιχειρηματικότητα θα πραγματοποιείται κάθε απόγευμα αυτής της εβδομάδας, από τις 17:00 έως τις 21:00, στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου.

Το Foundit είναι ένα δωρεάν και ολοκληρωμένο πρόγραμμα επιχειρηματικότητας, που απευθύνεται σε νέους της Κρήτης και των Δωδεκανήσων, μεταξύ 18-35 ετών, άνεργους ή εργαζόμενους με ημιαπασχόληση, που θέλουν να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση ή χρειάζονται υποστήριξη στην επιχείρηση τους που έχουν ξεκινήσει τους τελευταίους 12 μήνες. Υλοποιείται από το Bizrupt και την 100mentors και χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από το Prince’s Trust International.

Έπειτα από 15 κύκλος online και δια ζώσης συναντήσεων, το πρόγραμμα επιστρέφει για τον 16ο κύκλο στη Ρόδο με φυσική παρουσία. Συνδιοργανωτές του 16ου Foundit στη Ρόδο είναι το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και το Europe Direct Νοτίου Αιγαίου της ΑΝ.ΔΩ Α.Ε.

To πρόγραμμα αποτελείται πρακτικά από δύο κυρίως μέρη:

- Διαφήμιση -

● το training. Ένα διαδραστικό “εκπαιδευτικό” τετραήμερο, που δίνει την ευκαιρία να μάθει κανείς στην πράξη τι σημαίνει “στήνω την επιχείρησή μου”. Στο training συζητούνται θέματα όπως: το entrepreneurial thinking, πώς να κάνεις έρευνα αγοράς, η στόχευση πελατών και το μάρκετινγκ, η προετοιμασία του business plan, η έναρξη επιχείρησης και τα φορολογικά θέματα, καθώς και ο προϋπολογισμός και η διαχείριση χρημάτων.

● το mentoring. Αν το άτομο που παρακολούθησε το training αποφασίσει ότι θέλει να ξεκινήσει την επιχείρηση του, ένας μέντορας βρίσκεται στο πλάι του για έξι μήνες για να βοηθήσει στην ανάπτυξη, τον σχεδιασμό και τη δοκιμή της ιδέας του, όπως και στη δημιουργία του business plan του. Αλλά, ακόμα κι αν αποφασίσει ότι η αυτοαπασχόληση δεν του ταιριάζει, έχει υποστήριξη από τους μέντορες του Foundit σε άλλους τομείς, όπως η εύρεση εργασίας, η εκπαίδευση κι εξέλιξη και ο εθελοντισμός.

Σε κάθε συμμετέχουσα/συμμετέχοντα στο Foundit δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής στην κοινότητα του προγράμματος, η συμμετοχή σε δωρεάν, εξειδικευμένα online webinar και workshop, όπως και η ανάπτυξη των δεξιοτήτων της δημιουργικότητας, της επίλυση προβλημάτων και της κριτική σκέψης μέσα από την πλατφόρμα της 100mentors.

Ο 16ος κύκλος του προγράμματος θα ξεκινήσει με το Foundit Training 16-20 Ιανουαρίου στη Ρόδο και αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 12/01. Όλα τα trainings πραγματοποιούνται από έμπειρους επαγγελματίες κάθε αντικειμένου και γίνεται επιλογή 15 συμμετεχόντων για την καλύτερη απόδοση και μεγιστοποίηση των οφελών του προγράμματος.

Έχεις μία επιχειρηματική ιδέα που θέλεις να εξελίξεις σε πραγματική επιχείρηση ή έχεις μόλις ξεκινήσει την επιχείρηση σου και χρειάζεσαι βοήθεια; Δήλωσε συμμετοχή στο Foundit Training της Ρόδου εδώ: http://bit.ly/foundit16

Επικοινωνία
Foundit Director: Κώστας Βασσάκης
Email: info@bizrupt.gr
Website: https://foundit.bizrupt.gr

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

No events to display.

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα

No events to display.