Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου, 2023
27.1 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΔωδεκάνησαΕπίσκεψη της Διευθύνουσας Συμβούλου του Περιφερειακού Φυτωρίου Νοτίου Αιγαίου Μαρίας Αγγέλου, στη...

Επίσκεψη της Διευθύνουσας Συμβούλου του Περιφερειακού Φυτωρίου Νοτίου Αιγαίου Μαρίας Αγγέλου, στη Σύμη

- Διαφήμιση -

Την Σύμη επισκέφθηκε η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Περιφερειακού Φυτωρίου Νοτίου Αιγαίου, Μαρία Αγγέλου, στo πλαίσιo των εκπαιδευτικών δράσεων που υλοποιεί στα Δωδεκάνησα.

Μετά την εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Σύμης, Λευτέρη Παπακαλοδούκα, η κα Αγγέλου επισκέφθηκε το 1ο και το 2ο Δημοτικό και το 1ο και 2ο Νηπιαγωγείο όπως επίσης και τις υπό ανακαίνιση εγκαταστάσεις του βρεφονηπιακού σταθμού, συνοδευόμενη από τον Φίλιππο Δερμιτζάκη, Πρόεδρο της Σχολικής Πρωτοβάθμιας Επιτροπής.

Συμφωνήθηκε από κοινού, ότι μετά την ολοκλήρωση των απαραίτητων τεχνικών εργασιών στους προαύλιους χώρους θα ακολουθήσει ο καλλωπισμός τους με φυτά από το ΠΕΦΥΝΑ.

- Διαφήμιση -

Επιπροσθέτως θα παραδοθούν ζαρντινιέρες και φυτοχώματα για τα προνήπια, τα νήπια και τους μαθητές της Α’ Δημοτικού προκειμένου να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα του λαχανόκηπου, που γίνεται στα πλαίσια της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης με τεχνικές βιωματικής μάθησης.

Οι εκπαιδευτικοί δέχθηκαν με χαρά τις δράσεις και δήλωσαν έτοιμοι να συμμετάσχουν ενεργά.

 

Το Γραφείο Τύπου

- Διαφήμιση -

Απάντηση

Πρόσφατα άρθρα

Σχετικά άρθρα

Επόμενες εκδηλώσεις