Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
25.6 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΠαράδοσηΗ ΑΝΔΩ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της. Η εκδήλωση έγινε σε επένδυση...

Η ΑΝΔΩ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της. Η εκδήλωση έγινε σε επένδυση που συγχρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα LEADER

- Διαφήμιση -

Συνεχίζεται η επιτυχημένη πορεία της εταιρείας σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη χρονιά

Σε έναν χώρο που συνδέεται με την δραστηριότητα της εταιρείας, η Αναπτυξιακή Δωδεκανήσου (ΑΝΔΩ) Α.Ε., η πολυμετοχική εταιρεία της αυτοδιοίκησης και των φορέων της Δωδεκανήσου, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, σε μια σεμνή εκδήλωση που παρευρέθηκαν το προσωπικό και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της.

Συγκεκριμένα το προσωπικό και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΝΔΩ συναντήθηκαν στην πρώτη μικροζυθοποΐα οικογενειακού τύπου της Ρόδου που ιδρύθηκε και λειτουργεί με τη συγχρηματοδότηση του προγράμματος LEADER του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Ξεναγήθηκαν στον χώρο, δοκίμασαν τα διαφορετικά είδη μπίρας που για πρώτη φορά παράγονται στο νησί μας και τέλος, αντάλλαξαν ευχές για ένα δημιουργικό νέο έτος. Ένα νέο έτος που είναι γεμάτο προκλήσεις μιας και βρίσκονται σε εξέλιξη 117 έργα ενώ ταυτόχρονα έχει εκδοθεί η πρόσκληση για την υποβολή του νέου LEADER 2023 – 2027 για το νομό μας.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Ευάγγελος Φραγκάκης, η Διευθύνουσα Σύμβουλος κ. Ρένα Παυλάκη, τα μέλη κ.κ. Αναστάσιος Σπανός, Μαρία Αγγέλου, Νικόλαος Ταταράκης και η κ. Χαρούλα Γιασιράνη (ως εκπρόσωπος του κ. Περιφερειάρχη) ευχήθηκαν στο προσωπικό και στις οικογένειές τους υγεία και προσωπική ευτυχία ενώ όλοι εξήραν το εξαιρετικό κλίμα συνεργασίας που έχει καλλιεργηθεί όλα τα χρόνια μεταξύ του προσωπικού και των μελών της διοίκησης. Συμφώνησαν ότι αυτό είναι και το συστατικό της επιτυχίας της εταιρείας σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.

- Διαφήμιση -

Η κοπή της πίτας της ΑΝΔΩ σε χώρο που έχει συγχρηματοδοτήσει μέσω των προγραμμάτων που διαχειρίζεται σχολιάστηκε θετικά οπότε και θα καθιερωθεί ως ακόμα μία νέα «καινοτομία» στον τρόπο σκέψης και λειτουργίας της εταιρείας.

Ευτυχισμένο το 2023!

 

Για την ΑΝ.ΔΩ. Α.Ε.

Ο Πρόεδρος

Ευάγγελος Φραγκάκης

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

No events to display.

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα

No events to display.