Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
21 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΠαράδοσηΗ Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Δωδεκανήσου (ΟΕΒΕΔ) έκοψε την πρωτοχρονιάτική της...

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Δωδεκανήσου (ΟΕΒΕΔ) έκοψε την πρωτοχρονιάτική της πίτα

- Διαφήμιση -

Την πρωτοχρονιάτική της πίτα έκοψε την Παρασκευή η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Δωδεκανήσου (ΟΕΒΕΔ) στο φιλόξενο χώρο του LaTerrazza, παρουσία σύσσωμου του Διοικητικού Συμβουλίου, των προέδρων και εκπροσώπων των πρωτοβάθμιων οργανώσεων.

Tην βασιλόπιτα ευλόγησε ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Φανουρίου Παλαιάς Πόλης, Πάτερ Μιχαήλ Κρητικός, ενώ στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους την ΟΕΒΕΔ ο Βουλευτής Μάνος Κόνσολας, ο Βουλευτής και Κοσμήτορας της Βουλής, Βασίλης Υψηλάντης, η Βουλευτής Μίκα Ιατρίδη, ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Βιομηχανίας & Φυσικών Πόρων, Κάλλιστος Διακογεωργίου, ο Αντιδήμαρχος Επικοινωνίας, Τύπου και Εθιμοτυπίας, Κώστας Ταρασλιάς και ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου, Αντώνης Γιαννικουρής.

Ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΔ, Νίκος Τσούλλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αθρόα προσέλευση. Αναφέρθηκε στο ρόλο της Ομοσπονδίας, τονίζοντας ότι η απάντηση στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι η «ενότητα». Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, η φιλοσοφία της ΟΕΒΕΔ συνοψίζεται στο δόγμα «η ισχύς εν τη ενώσει».

«Σήμερα είμαστε εδώ για να κόψουμε μαζί τι βασιλόπιτα της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Δωδεκανήσου που ιδρύθηκε το 1948 και ανήκει στη κατηγορία των κοινωνικών εταίρων. Εκπροσωπεί η μπορεί να εκπροσωπήσει το σύνολο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της Δωδεκανήσου και συνεπώς το μεγαλύτερο μέρος του επιχειρηματικού κόσμου. Η Ομοσπονδία μάς, στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις με παρεμβάσεις και προτάσεις σε κεντρικό αλλά και τοπικό επίπεδο.

- Διαφήμιση -

Στηρίζει επίσης την εκπαίδευση και την επιμόρφωση των μελών της με τη συνεχή διεξαγωγή δωρεάν σεμιναρίων.

Ο κυριότερος όμως λόγος της ύπαρξης της, δεν είναι άλλος από την ένωση όλων μας, κάθε μικρής ή μεσαίας επιχείρησης της Δωδεκανήσου κάτω από την ομπρέλα ενός συνταγματικά κατοχυρωμένου ενιαίου φορέα. Το δόγμα “η ισχύς εν τη ενώσει” εκφράζει απόλυτα εμένα προσωπικά και αποτυπώνει τη φιλοσοφία της Ομοσπονδίας μας. Όσο μεγάλες και είναι οι προκλήσεις της εποχής μας, όταν πορευόμαστε όλοι μαζί ενωμένοι, μπορούμε να βγούμε νικητές. Γι’ αυτό νιώθω ιδιαίτερη τιμή και χαρά να εκπροσωπώ ως πρόεδρος την ΟΕΒΕΔ», είπε ο κ. Ν. Τσούλλος, ευχόμενος μία καλή και παραγωγική χρονιά για όλους.

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα