Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
23.3 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΠολιτικήΜε το Δ.Σ. του Συνδέσμου Ιδιοκτητών ΤΑΧΙ Ρόδου συναντήθηκε η υποψήφια Βουλευτής...

Με το Δ.Σ. του Συνδέσμου Ιδιοκτητών ΤΑΧΙ Ρόδου συναντήθηκε η υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου με τη ΝΔ Ελευθερία Φτακλάκη

- Διαφήμιση -

Με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Ρόδου συναντήθηκε η υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου με τη Νέα Δημοκρατία Ελευθερία Φτακλάκη, χθες το μεσημέρι, στο πλαίσιο της ενημέρωσης της για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος, καθώς και τις προτάσεις που έχουν καταθέσει στην Κυβέρνηση ως προς την επίλυσή τους.

Ως προς τα θεσμικά θέματα, μεταξύ άλλων ζητείται ο έλεγχος της χρήσης των πολυθέσιων  Εκμισθωμένων Επιβατηγών Αυτοκινήτων με Οδηγό (Ε.Ι.Χ.), καθώς και η αύξηση των προστίμων σε περίπτωση παράβασης των κανόνων λειτουργίας τους, ένα μέτρο που ισχύει στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες. Επίσης, τέθηκαν ζητήματα που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία της κυκλοφορίας κατά τη θερινή περίοδο, με λύσεις που θα συμβάλλουν στην άμβλυνση του κυκλοφοριακού και θα βοηθήσουν στη μείωση του τεχνητού ελλείμματος των ταξί που παρατηρείται την περίοδο της υψηλής τουριστικής κίνησης. Να σημειωθεί πως ο στόλος των ταξί στη Ρόδο ξεπερνά τα 385 και ο αριθμός των ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων τα 42.000, αριθμοί που δείχνουν πως υπάρχει επάρκεια για την κάλυψη των αναγκών των επισκεπτών του νησιού, όμως ταυτοχρόνως σε συνδυασμό με το μεγάλο όγκο κυκλοφορίας, παρατηρούνται δυσλειτουργίες ως προς την εύρυθμη εξυπηρέτηση των πελατών.

Με την ολοκλήρωση της συζήτησης που διεξάχθηκε σε ένα πολύ φιλικό κλίμα, η κα Φτακλάκη δεσμεύθηκε να προωθήσει τα αιτήματα του Συνδέσμου Ταξί Ρόδου, τόσο σε τοπικό/περιφερειακό, όσο και σε κυβερνητικό επίπεδο. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιπρόεδρος Νίκος Λιβισιανός, ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Μανώλης Διακοσταμάτης, ο Ταμίας Μιχάλης Μαστόρου και τα μέλη του Δ.Σ. κκ. Ιωάννης Ισκάς, Χρήστος Φώτης και Γιώργος Μαρής. Ο Πρόεδρος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στη συνάντηση, λόγω έκτακτης υποχρέωσης.

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

No events to display.

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα

No events to display.