Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024
15.4 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΠαράδοσηΠραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του συλλόγου Κρεμαστής “Η Πρόοδος”

Πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του συλλόγου Κρεμαστής “Η Πρόοδος”

- Διαφήμιση -

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Αναπτυξιακού και Πολιτιστικού συλλόγου Κρεμαστής “Η Πρόοδος” με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ.κ. Κυριλλου και του Πανοσολογιωτατου Αρχιμανδρίτη Μελίτων.

Η εκδήλωση μας ξεκίνησε με τον απολογισμό της περσινής χρονιάς από τον Πρόεδρο κ. Μπάτη Νικόλαο και στη συνέχεια βραβεύτηκαν τα παιδιά του συλλόγου πού αρίστευσαν την περίοδο 2021-2022. Το πρόγραμμα μας έκλεισε με χορούς από τα παιδιά του συλλόγου μας από όλη την Ελλάδα. Το φλουρί της πίτας κέρδισε ο μικρός Δημήτρης Κατσουράκης, ένα χρυσό σταυρό. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές Δωδεκανήσου κ. Κονσόλας Μάνος, Παππάς Ιωάννης και Μίκα Ιατρίδη, επίσης από την Περιφέρεια ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου κ. Ζαννετίδης Φιλήμονας και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ευστράτιου Χρήστος. Από τον Δήμο Ρόδου οι Αντιδήμαρχοι κ. Στάμος Αθανάσιος, Σπανός Αναστάσιος και Δράκος Στέφανος ο πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου κ. Παπαοικονόμου Βασίλης, ο Λυκειάρχης κ. Γρηγοριάδης Δημήτριος, οι τοπικοί σύμβουλοι του ΔΔ Κρεμαστής κ. Φλεβάρης Γεώργιος, Μάτσης Σταύρος, Κατερίνα Τσούλου Κλαδάκη και οι πρόεδροι των συλλόγων Παναγίας Ελεημονήτριας κ Καταξενος Γ του συλλόγου Γυναικών Κρεμαστής κ Βασιλική Παπακωνσταντή και των προσκόπων κ Κασιώτη Αικατερίνη.

Ευχαριστούμε τόν χοροδηδάσκαλο του συλλόγου μας τον κ. Φιλήμονα Μιχαλάκη για το πρόγραμμα που παρουσίασαν τα παιδιά την τηλεόραση Θάρρι και τον π. Νεκτάριο που κάλυψε τηλεοπτικά την εκδήλωση καθώς και το κατάστημα foto Manos για τις φωτογραφίες.

- Διαφήμιση -

Τέλος, ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

 

Το ΔΣ

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα