Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
25.6 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΟικονομίαΣυνεργασία του Αγροτικού Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Ρόδου με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Συνεργασία του Αγροτικού Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Ρόδου με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

- Διαφήμιση -

Συνάντηση στο γραφείο του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου και Εντεταλμένου στον Πρωτογενή Τομέα Φιλήμονα Ζαννετίδη είχε χθες το διοικητικό συμβούλιο του Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Ρόδου για θέματα που τους αφορούν.

Συγκεκριμένα ζήτησαν τη συνεργασία της Περιφέρειας προκειμένου να ελεγχθεί αν υπάρχει νοθεία στο ροδίτικο μέλι, ενώ έθεσαν επίσης το αυξημένο κόστος παραγωγής, την ανάγκη διευκόλυνσης στη πρόσβασή τους στους χώρους των μελισσοσμηνών καθώς και άλλα θέματα που απασχολούν τον κλάδο τους.

Ο κ. Ζαννετίδης τους ενημέρωσε για τις προθέσεις της Περιφερειακής Αρχής για τα θέματα που έθεσαν καθώς και για την εξέλιξη της πιστοποίησης του Ροδίτικου Μελιού ως ΠΟΠ ΠΓΕ ΕΠΙΠ που επιχειρεί η Περιφέρεια σε συνεργασία με τους παραγωγούς.

Στη συνάντηση έλαβαν μέρος ο πρόεδρος Σάββας Σαββούλης, ο αντιπρόεδρος Φραγκίσκος Μαλιωτάκης, ο γραμματέας Στέργος Καζέλης και το μέλος Γιάννης Μαυρουδής. Όλοι εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για την καλή συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα στη Περιφέρεια και στον Συνεταιρισμό.

- Διαφήμιση -

 

Το Γραφείο Τύπου

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

No events to display.

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα

No events to display.