Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024
13.8 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΑθλητισμόςΔιαγωνισμός παιδικής ζωγραφικής από τον Μαραθώνιο Ρόδου

Διαγωνισμός παιδικής ζωγραφικής από τον Μαραθώνιο Ρόδου

- Διαφήμιση -

Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων αλλά και της διαρκούς προσπάθειάς του για διάδοση του ολυμπιακού ιδεώδους και του αθλητικού πνεύματος, ο Διεθνής Μαραθώνιος της Ρόδου διοργανώνει πανελλήνιο διαγωνισμό ζωγραφικής για μαθητές νηπιαγωγείου, δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου που φοιτούν σε σχολεία της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Ο διαγωνισμός έχει θέμα «Αθλοι και Μούσες» και γίνεται σε συνεργασία με την Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας, την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία και έχει διάρκεια έως τις 30/3/2023. Ολα τα έργα τέχνης πρέπει να είναι πρωτότυπα, σχεδιασμένα στο χέρι σε χαρτί ζωγραφικής ή καμβά διαστάσεων Α3. Θα δοθούν βραβεία στα διακριθέντα έργα ανά ηλικιακή κατηγορία, αλλά και τιμητικά διπλώματα συμμετοχής σε όλους τους μαθητές που θα λάβουν μέρος.

Είναι η τρίτη φορά που ο Διεθνής Μαραθώνιος της Ρόδου, ο οποίος φέτος θα διεξαχθεί στις 30/4/2023, διοργανώνει πανελλήνιο διαγωνισμό ζωγραφικής σε συνεργασία με την Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας και η ανταπόκριση των παιδιών τις προηγούμενες φορές ήταν σπουδαία.

* Οι εγγραφές για τον 8ο Μαραθώνιο της Ρόδου συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στις αποστάσεις του Μαραθωνίου, του Ημιμαραθωνίου, των 5 και των 10 χλμ. στην ηλεκτρονική σελίδα του αγώνα https://www.rhodesmarathon.gr/.

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα