Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024
24.9 C
Rhodes
Αρχικήrhodes.onlineη Ρόδος μουΜίκα Ιατρίδη: Η Ρόδος Μας

Μίκα Ιατρίδη: Η Ρόδος Μας

- Διαφήμιση -

Μίκα Ιατρίδη, Βουλευτίς Δωδεκανήσου

Η Ρόδος μας! Τι να πρωτοπεί κανείς για αυτό το υπέροχο, ευλογημένο μέρος, για αυτό το νησί, που η φήμη του έχει φτάσει στα πέρατα του κόσμου και έχει κατακτήσει τις καρδιές όλων των επισκεπτών. Για εμάς, όμως, που ζούμε καθημερινά στο νησί μας, η Ρόδος μας είναι η ψυχή μας, είναι η ανάσα που μας ζωντανεύει κάθε πρωί. Αρκεί, πιστεύω, μια θαλασσινή, πρωινή ή και απογευματινή, βόλτα στο λιμάνι, μπροστά στα τείχη της Παλιάς Πόλης για να αφουγκραστείς τη δημιουργία των ανθρώπων, την κληρονομιά και την παράδοσή τους. Κάθε φορά που θέλω να ξεφύγω λίγο από τη ρουτίνα της καθημερινότητας θα κάνω αυτή τη βόλτα, με τα παιδιά μου, πολλές φορές φτάνοντας ως το «Τραμπολίνο».

Γέννημα θρέμμα της Ρόδου η ίδια, οι στιγμές που έχω ζήσει σε αυτό το νησί είναι πάρα πολλές. Τίποτα, όμως δεν συγκρίνεται με τις δυο μοναδικές στιγμές όταν πρωτοαντίκρισα για πρώτη φορά τους δυο γιούς μου, που γεννήθηκαν και αυτοί εδώ, στη Ρόδο μας! Θα μπορούσα να αναφέρω πολλά σημεία του νησιού μας, είναι εξαιρετικά δύσκολη η επιλογή. Θα ήθελα, όμως, να σταθώ στις Πηγές της Καλλιθέας. Σε αυτό το μοναδικό μέρος το οποίο συνδυάζει ένα υπέροχο τοπίο με τις πλήρως ανακατασκευασμένες ιταλικές κτιριακές εγκαταστάσεις, οι οποίες σε μεταφέρουν στη δεκαετία του 1930.

Εδώ, όντας και η ίδια Καλυθενή, θυμάμαι έντονα το όραμα του πατέρα μου Γιάννη Ιατρίδη για την αποκατάσταση των πηγών και όλη τη διαδικασία μέχρι το όραμα αυτό να γίνει πράξη, εδώ στη Ρόδο μας!

- Διαφήμιση -

Η Ρόδος είναι μοναδική όλο το χρόνο. Όμως, η άνοιξη είναι για μένα, η αγαπημένη μου εποχή. Η φύση είναι στα καλύτερά της και όλοι ετοιμαζόμαστε να φιλοξενήσουμε τους χιλιάδες επισκέπτες μας. Και, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να βλέπεις τους ανθρώπους αυτού του νησιού να φροντίζουν με καμάρι τη Ρόδο μας!

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα