Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου, 2023
12.8 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΚοινωνίαΣημαντικές δωρεές δέχθηκε η Δομή Παροχής Συσσιτίου του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου

Σημαντικές δωρεές δέχθηκε η Δομή Παροχής Συσσιτίου του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου

- Διαφήμιση -

¨Ο κόσμος μόνο όταν τον μοιράζεσαι υπάρχει……..¨.

Με βαθύ αίσθημα προσφοράς και αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο, τις  Άγιες Ημέρες του Πάσχα, η Δομή Παροχής Συσσιτίου του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου, δέχτηκε δωρεές από συλλόγους – φορείς, επιχειρήσεις και ιδιώτες.

Ο Χριστιανικός Φιλανθρωπικός Σύλλογος «Σύνδεσμος Αγάπης» ανταποκρίνεται σε κάθε κάλεσμα μας και για ακόμη μια φορά προσφέρει για όλους τους σιτιζόμενους του συσσιτίου ατομικά πασχαλινά  τσουρέκια.

Αρωγοί στο έργο μας στέκονται πάντα η Λέσχη LIONS Ρόδου, ο Όμιλος ΙΝΝΕR WHEEL Ρόδου, η επιχείρηση του κ. Χατζημάρκου  Νικόλαου «ΑΡΤΟΣ & ΠΑΡΑΔΟΣΗ» και η επιχείρηση «ΤΣΑΛΜΙΔΗΣ», όπου με πολύ αγάπη κάλυψαν τις ανάγκες σε πασχαλινά κουλούρια που θα δοθούν στους ωφελούμενους  μαζί με το πασχαλινό γεύμα. Επίσης, ο Όμιλος ΙΝΝΕR WHEEL Ρόδου προσέφερε βαμμένα κόκκινα αυγά και τσουρέκια, έτσι ώστε οι ωφελούμενοι του συσσιτίου να λάβουν ένα πλήρες εορταστικό γεύμα.

- Διαφήμιση -

Το πρόγραμμα οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας ενίσχυσε η επιχείρηση ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ Α.Ε. προσφέροντας τρόφιμα μακράς διαρκείας, η επιχείρηση ΒΡΟΥΛΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ παραδίδοντας μεγάλη ποσότητα αναψυκτικών, ο κ. Ελευθέριος Καμπουρέλης με τη διάθεση φρέσκων λαχανικών και φρούτων καθώς και η κ. Μαρία Καλαντζή.

Τέλος, σημαντική είναι η βοήθεια που έλαβε το συσσίτιο τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα από το 2ο Σύστημα Προσκόπων Κρεμαστής, όπου συγκέντρωσαν τρόφιμα μακράς διαρκείας και τα ενήλικα μέλη του συστήματος τα παρέδωσαν στη Δομή Παροχής Συσσιτίου για τις ανάγκες των ωφελουμένων του προγράμματος.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας κ. Γεώργιος – Ευθύμιος Τριάντος, τα μέλη του Δ.Σ. και η Διεύθυνση εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες και συγχαίρουν τους παραπάνω για τη συνεχή στήριξη και τη γενναιόδωρη προσφορά τους στη Δομή Παροχής Συσσιτίου.

Εύχονται σε όλους Καλό Πάσχα με Υγεία και να τους διακρίνει πάντα το αίσθημα αγάπης και συνεισφοράς προς το συνάνθρωπο.

- Διαφήμιση -

Απάντηση

Πρόσφατα άρθρα

Σχετικά άρθρα

Επόμενες εκδηλώσεις