Το «Άγιο Φως της Ανάστασης» να μας ευλογήσει στο ταξίδι της ζωής

Μοιράσου

Το «Άγιο Φως της Ανάστασης» να μας ευλογήσει στο ταξίδι της ζωής

Διαφήμιση

Η Οργανωτική Επιτροπή του Διεθνούς Μαραθωνίου Δρόμου Ρόδου, εύχεται σε όλους, εμπλεκόμενους και μη στην κορυφαία αθλητική γιορτή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, το «Άγιο Φως της Ανάστασης» να καταυγάσει τις ψυχές όλων μας και να φέρει ευλογία σε κάθε βήμα μας στο ταξίδι της ζωής. Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!

-Οι εγγραφές του 8ου Μαραθωνίου που θα γίνει στις 30 Απριλίου 2023 και που ολοκληρώνονται στις 20 Απριλίου, συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στις αποστάσεις του Μαραθωνίου, του Ημιμαραθωνίου, των 5 και των 10 χλμ., στην ηλεκτρονική σελίδα του αγώνα https://www.rhodesmarathon.gr

-Συνδιοργανωτές του αγώνα είναι η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΡΟΔΟΥ, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Ρόδου-ΔΟΠΑΡ. Επίσης, ο αγώνας υποστηρίζεται από το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου και το Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης Δήμου Ρόδου (Νέα Πτέρυγα), ενώ τελεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ. Διεξάγεται με την πιστοποίηση του ΣΕΓΑΣ και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μαραθωνίων Δρόμων AIMS, σε μια εξαιρετική παραθαλάσσια διαδρομή που «διατρέχει» τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Ρόδου.

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://www.rhodesmarathon.gr/

https://www.facebook.com/roads2rhodes/

https://www.instagram.com/roadstorhodes/

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εκδηλώσεις προσεχώς

Τρίτη, 25 Αυγούστου 2026
Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2026
Διαφήμιση

Πολιτιστικά Νέα

Διαφήμιση

Πολιτιστικά νέα & εκδηλώσεις στο e-mail σας

Εγγραφείτε στη mailing list του rhodes.com.gr για να λαμβάνετε κάθε εβδομάδα όλες τις εκδηλώσεις και τα πολιτιστικά νέα της Ρόδου στο email σας.
Διαφήμιση

Εκδηλώσεις που δεν πρέπει να χάσετε!

Τρίτη, 25 Αυγούστου 2026
Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2026
21 Αυγούστου – 24 Αυγούστου 2026
Διαφήμιση

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr