Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
21 C
Rhodes
Αρχικήrhodes.onlineΔιαγωνισμός Φωτογραφίας για το εξώφυλλο του δεύτερου τεύχους του περιοδικού «η ΡΟΔΟΣ...

Διαγωνισμός Φωτογραφίας για το εξώφυλλο του δεύτερου τεύχους του περιοδικού «η ΡΟΔΟΣ μου»

- Διαφήμιση -

Η mgk.advertising και το rhodes.com.gr – rhodes.online παρουσιάζουν τον Δεύτερο Διαγωνισμό Φωτογραφίας για την ανάδειξη του εξωφύλλου του δεύτερου του περιοδικό «η ΡΟΔΟΣ μου», μίας νέας έκδοσης, ενός νέου τριμηνιαίου πολιτιστικού/κοινωνικού περιοδικού που μέσα από τις σελίδες του αποτυπώνει τη Ρόδο μέσα από τους ανθρώπους της.

Το περιοδικό περιλαμβάνει περιεχόμενο με επίκεντρο τη Ρόδο, την ιστορία, την κοινωνία, τον πολιτισμό, αλλά και τις πιο σύγχρονες πτυχές της, μέσα από συνεντεύξεις, άρθρα και αφιερώματα.
Βασική αρχή του περιοδικού είναι ο διάλογος και η σύνδεση με την κοινωνία και την τοπική καλλιτεχνική κοινότητα. Για αυτό, η φωτογραφία σε κάθε εξώφυλλο του περιοδικού θα προκύπτει μέσα από μία διαγωνιστική διαδικασία με την κοινότητα των φωτογράφων της Ρόδου να υποβάλλει τις υποψηφιότητες της και ταυτόχρονα το κοινό να ψηφίζει για την αγαπημένη του επιλογή.
Για το δεύτερο τεύχος που θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2023, η υποβολή προτάσεων θα διαρκέσει από τις 24/05 έως και τις 02/06. Ακολούθως η συντακτική επιτροπή θα επιλέξει τις 5 καταλληλότερες φωτογραφίες, θα δημιουργήσει το προτεινόμενο εξώφυλλο με κάθε μία από αυτές και θα αυτά θα τεθούν προς ψήφιση στο κοινό του www.rhodes.com.gr. Η πρόταση που θα αναδείξει το κοινό θα είναι και το εξώφυλλο που θα δημοσιευθεί.

Για το πρώτο τεύχος που θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2023, η υποβολή προτάσεων θα διαρκέσει από τις 24/05 έως και τις 02/06. Ακολούθως η συντακτική επιτροπή θα επιλέξει τις 5 καταλληλότερες φωτογραφίες, θα δημιουργήσει το προτεινόμενο εξώφυλλο με κάθε μία από αυτές και θα αυτά θα τεθούν προς ψήφιση στο κοινό του www.rhodes.com.gr. Η πρόταση που θα αναδείξει το κοινό θα είναι και το εξώφυλλο που θα δημοσιευθεί.

Η επίσημη κατεύθυνση του περιοδικού περιλαμβάνεται στο ακόλουθο κείμενο θέσης:

Ποια είναι η πραγματική Ρόδος;

- Διαφήμιση -

Το νησί του Ήλιου, το νησί των Ιπποτών, ναυαρχίδα του τουρισμού, το σμαραγδένιο νησί, είναι μερικά από τα πιο πρόσφατα «ονόματα» με τα οποία είναι γνωστή η Ρόδος. Τι από όλα αυτά ισχύει; Πόσο αληθινό είναι κάθε ένα από αυτά; Είναι μόνο αυτά η Ρόδος;

Πως μπορούμε να απομονώσουμε τη Ρόδο σε μία μόνο πτυχή της; Δεν είναι μόνο τουρισμός, δεν είναι μόνο ιστορία, δεν είναι μόνο καλός καιρός. Η Ρόδος είναι πολύ περισσότερα!

Είναι η υπέροχη φύση της, τα κρυμμένα μνημεία της, τα μεγάλα σφάλματά της!

Είναι οι μοναδικές παραδόσεις της, οι αγαπημένες γεύσεις της, τα γεμάτα θύμηση αρώματά της!

Είναι οι μουσικές που σου εμπνέει και οι στίχοι που σιγοτραγουδάς!

Είναι οι άνθρωποι, που ζουν εδώ και την αγάπησαν, και μαζί με τον Θεό τη σμίλεψαν σε στολίδι!

- Διαφήμιση -

Μέσα από συνεντεύξεις, άρθρα και αφιερώματα γνωρίζουμε τη Ρόδο καλύτερα, μέσα από τους ανθρώπους της!

Σας καλούμε να γνωρίσετε αυτών τη Ρόδο, και να φωνάξετε μαζί μας:
αυτή είναι η Ρόδος μου!

Περισσότερες πληροφορίες για τον φωτογραφικό διαγωνισμό: https://www.rhodes.com.gr/my/periodiko/diagonismos-fotografias/.

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα