Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
16.6 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΑθλητισμόςΥψηλού επιπέδου σχολή προπονητών τένις στη Ρόδο

Υψηλού επιπέδου σχολή προπονητών τένις στη Ρόδο

- Διαφήμιση -

Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης με την υποστήριξη της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ITF), της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και της Διεθνούς Ολυμπιακής Αλληλεγγύης διοργανώνει Course προπονητών τένις Level Ι στη Ρόδο.

Το  ITF CBI Level I Course διοργανώνεται σύμφωνα με το νέο βελτιωμένο σχέδιο και πρόγραμμα που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το τμήμα Development της ITF.

Το Course θα διαρκέσει συνολικά δεκατέσσερεις (14) ημέρες.

Το Level I θα διεξαχθεί σε δύο μέρη:

- Διαφήμιση -

-Το πρώτο μέρος αφορά το τρίτο  «Play tennis Course» που θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο και αφορά στους υποψήφιους που δεν ολοκλήρωσαν ακόμα το προαπαιτούμενο αυτό Course, για το Level I.

-Το τρίτο «Play Tennis Course» θα διαρκέσει τέσσερις (4) ημέρες και θα διεξαχθεί από 28.03.2024 έως 31.03.2024.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων στο COURSE προπονητικής CBI (LEVEL I) είναι περιορισμένος και ο μέγιστος αριθμός υποψηφίων είναι 24 σύμφωνα με τον κανονισμό της Ολυμπιακής Αλληλεγγύης .

Οι υποψήφιοι επιλέγονται από τους εκπαιδευτές της ITF σύμφωνα με τις επιδόσεις τους στα Play Tennis Courses αλλά και από τους κανόνες ισότητας των φύλων.

Οι υποψήφιοι του 3ου Play Tennis Course έχουν επίσης τη δυνατότητα να επιλεγούν σύμφωνα με τους παραπάνω κανόνες.

Οι συμμετέχοντες που ολοκλήρωσαν ήδη το 1ο ή 2ο Play Tennis Course είναι ήδη στη λίστα επιλογής και εφόσον επιλεγούν θα ειδοποιηθούν τις επόμενες μέρες με mail .

- Διαφήμιση -

-Οι εκπαιδευτές, θα είναι :

Vitor Cabral, ITF Development Officer for Europe

Vanja Stuhli, ITF Tutor, ITF Academy HTF Manager

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι για το 3ο ITF PLAY TENNIS COURSE θα πρέπει να στείλουν τις αιτήσεις τους στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου vanja2104@yahoo.com

- Διαφήμιση -

Οι υποψήφιοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση μέσω της «ITFschoolsApplication» που επισυνάπτεται στην προκήρυξη με λατινικούς χαρακτήρες.

Η προθεσμία υποβολής αίτησης συμμετοχής στο ITF PLAY TENNIS COURSE είναι η 10η Μαρτίου του 2024.  Αιτήσεις που υποβάλλονται μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων δεν θα ληφθούν υπόψη.

 Η ITF θα παράσχει στους υποψηφίους που θα επιλεγούν να συμμετάσχουν στο σεμινάριο προπονητικής την απαραίτητη on-line βιβλιογραφία και το πρόγραμμα των διαλέξεων για όλα τα μαθήματα.

Τα έξοδα μετακίνησης στον χώρο όπου θα διοργανωθεί το εκπαιδευτικό σεμινάριο επιβαρύνουν τους ίδιους τους συμμετέχοντες/υποψήφιους.

 Η εισηγήτρια στο Play Tennis Course είναι η Vanja Stuhli .

 Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο e-mail:

vanja2104@yahoo.com

ITFschools Application2024

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ 2024

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα