Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
16.6 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΥγείαΔώσε ζωή, Γίνε Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών

Δώσε ζωή, Γίνε Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών

- Διαφήμιση -

Ο μυελός των οστών είναι ο ρευστός ιστός που βρίσκεται μέσα στα οστά του σώματος μας και περιέχει αρχέγονα αιμοποιητικά κύτταρα, που μετατρέπονται σε λευκά αιμοσφαίρια, ερυθρά αιμοσφαίρια και αιμοπετάλια.

Με την ευκαιρία της διοργάνωσης μιας δωρεάς μυελού για τον δικό μας Βασίλη, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα δείγματα των δοτών φυλάσσονται στην Εθνική Τράπεζα Δοτών Μυελού των Οστών. Αυτό σημαίνει ότι αν είστε συμβατοί με κάποιον που χρειάζεται μυελό των οστών, μπορείτε να βοηθήσετε οπουδήποτε στον κόσμο.

Η διαδικασία είναι απλή, ασφαλής και μπορεί να σημαίνει τη διαφορά μεταξύ ζωής και θανάτου για πολλούς ασθενείς. Είναι μια ευκαιρία να δώσετε ένα ανιδιοτελές δώρο, ένα δώρο ζωής.

Πώς μπορείτε να συμμετέχετε;

- Διαφήμιση -

1.Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για τη διαδικασία και να γίνετε μέλος του μητρώου δοτών.

2.Συμμετέχετε στις δωρεά μυελού που διοργανώνεται στην περιοχή σα

3.Ενημερώστε τους γύρω σας για τη σημασία της δωρεάς μυελού των οστών και πώς μπορούν να βοηθήσουν άλλους.

Σας καλούμε όλους να συμμετάσχετε και να δώσετε ελπίδα σε όσους την χρειάζονται περισσότερο. Η δωρεά μυελού των οστών είναι ένα δώρο που μπορεί να αλλάξει τις ζωές.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας και για την αγάπη και την υποστήριξή σας προς τον Βασίλη και όλους τους ανθρώπους που χρειάζονται αυτή τη θεραπεία.

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα