Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
20.4 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΚοινωνίαΝέες Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στη Ρόδο, Λόγω του Διεθνούς Μαραθωνίου Δρόμου

Νέες Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στη Ρόδο, Λόγω του Διεθνούς Μαραθωνίου Δρόμου

- Διαφήμιση -

«Την Κυριακή 21 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί ο 9ος Μαραθώνιος Ρόδου. Η διαδρομή κινείται σε όλο το παραλιακό μέτωπο με εκκίνηση από την Πλατεία Δημαρχείου και κατεύθυνση αρχικά προς Καλλιθέα (αναστροφή στη διασταύρωση της οδού Αυστραλίας με την λεωφόρο Καλλιθέας), επιστροφή ακολουθώντας την ίδια όδευση και στη συνέχεια, με κατεύθυνση προς αεροδρόμιο με αναστροφή πριν τη συμβολή των οδών Ιαλυσού και Ηλιάδων και επιστροφή στην Πλατεία Δημαρχείου.


Η απόσταση αυτή είναι 21,1χλμ. και οι δρομείς του Μαραθώνιου θα την καλύψουν δύο φορές.


Η εκκίνηση του Μαραθώνιου και του Ημιμαραθώνιου δρόμου θα δοθεί στις 7:30, ενώ του αγώνα δρόμου 10χλμ. στις 7:40.


Κατά μήκος της διαδρομής βρίσκονται οι είσοδοι προς τα τρία λιμάνια της πόλης και συγκεκριμένα, το λιμάνι της Ακαντιάς, το Τουριστικό και η Κολώνα.

- Διαφήμιση -


Για τη διευκόλυνση του επιβατικού κοινού, η πρόσβαση με οχήματα προς το λιμάνι της Ακαντιάς και στο Τουριστικό θα γίνεται από την οδό Καναδά, υπό την επίβλεψη και συνοδεία της Τροχαίας Ρόδου. Για το λιμάνι της Κολώνας, η πρόσβαση θα γίνεται από την οδό Παπάγου με τον ίδιο τρόπο. Παρακαλούνται όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν με το όχημα τους από τα παραπάνω λιμάνια, να έχουν εισέλθει στον χώρο του λιμανιού πριν από τις 7:00π.μ.


ΑΛΛΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ
Απαγορεύουμε την στάθμευση παντός οχήματος από την 6:00 ώρα του Σαββάτου (20-04-2024) έως την 16:00 ώρα της Κυριακής (21-04-2024), α ) επί της ενταύθα Πλατείας Ελευθερίας και β) εκατέρωθεν των οδών Λέρου και Ίωνος Δραγούμη, όπως κι έναντι του 
Θερινού Κινηματογράφου «ΤΟ ΡΟΔΟΝ»(οδός Ευσταθιάδου).
2. Απαγορεύουμε την κυκλοφορία παντός οχήματος την Κυριακή (21-04-2024):
α) κατά τις ώρες 5:00- 13:30 επί των οδών: Επ. Οδού Ρόδου – Καμείρου, από το 1ο έως το 3ο χλμ. αυτής (διασταύρωση Φανερωμένης) στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Ρόδο προς Ιαλυσό – Ακτή Κανάρη (στο ρεύμα κυκλοφορίας από οδό Αλεξάνδρου Διάκου προς οδό Παπαλουκά) – Ακτή Μιαούλη – Καλύμνου – Λέρου – Κω – Γ. Παπανικολάου από τη συμβολή της με την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου έως τη συμβολή της με την οδό 7ης Μαρτίου.


β) κατά τις ώρες 5:00- 16:00 επί της ενταύθα οδού 7ης Μαρτίου από τη συμβολή της με την οδό Γ. Παπανικολάου έως τη συμβολή της με την οδό Γαλλίας.
γ) κατά τις ώρες 6:00- 13:30 επί των ενταύθα οδών: 7ης Μαρτίου από τη συμβολή της με την οδό Γαλλίας έως την Πύλη Ελευθερίας – Ακτή Σαχτούρη – Ακτή Προμηθέως (στο ρεύμα κυκλοφορίας από Καναδά προς Ακτή Σαχτούρη) – Αυστραλίας – Νέα Περιφερειακή Οδό».

-Στον αγώνα θα τρέξει ο νικητής του Μαραθωνίου της Αθήνας Παναγιώτης Καραΐσκος και πρεσβευτής του είναι ο Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας!

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

No events to display.

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα

No events to display.