Σε λειτουργία τέθηκε η υπηρεσία φύλαξης αποσκευών στην αίθουσα αναμονής του σταθμού λεωφορείων στο Μανδράκι

Μοιράσου

Σε λειτουργία τέθηκε η υπηρεσία φύλαξης αποσκευών στην αίθουσα αναμονής του σταθμού λεωφορείων στο Μανδράκι

Διαφήμιση

Η Διεύθυνση Συγκοινωνίας Δήμου Ρόδου ανακοινώνει ότι λειτουργεί και πάλι η υπηρεσία φύλαξης αποσκευών στην αίθουσα αναμονής που βρίσκεται στην αφετηρία των λεωφορείων στο Μανδράκι.

Η υπηρεσία λειτουργεί από Δευτέρα έως και Παρασκευή από 9 το πρωί έως 10.30 το βράδυ, εξυπηρετώντας το επιβατικό κοινό που αναζητά ένα χώρο για την προσωρινή φύλαξη των αποσκευών του.

Το κόστος ανέρχεται σε 5 ευρώ για κάθε αποσκευή ανεξάρτητα από τη χρονική διάρκεια της φύλαξης μέσα στη μέρα, ενώ η πληρωμή γίνεται μόνο με τη χρήση τραπεζικής κάρτας, σε POS.

Η Διεύθυνση Συγκοινωνίας Δήμου Ρόδου στοχεύοντας πάντα στην παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών προς το επιβατηγό κοινό, προχώρησε στην επαναλειτουργία της υπηρεσίας που παρέχεται μέσα στην αίθουσα αναμονής επιβατών η οποία βρίσκεται στο ακίνητο της Νέας Αγοράς επί της οδού Αβέρωφ πίσω ακριβώς από τα κεντρικά εκδοτήρια των λεωφορείων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εκδηλώσεις προσεχώς

Διαφήμιση

Πολιτιστικά Νέα

Με αγάπη και έμπρακτη στήριξη στα παιδιά του 1ου Ειδικού Σχολείου Ρόδου
Διαφήμιση

Πολιτιστικά νέα & εκδηλώσεις στο e-mail σας

Εγγραφείτε στη mailing list του rhodes.com.gr για να λαμβάνετε κάθε εβδομάδα όλες τις εκδηλώσεις και τα πολιτιστικά νέα της Ρόδου στο email σας.
Διαφήμιση

Εκδηλώσεις που δεν πρέπει να χάσετε!

Διαφήμιση

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr