Η Ρόδος λέει ΝΑΙ στο αυθεντικό – ΟΧΙ στην απομίμηση

Μοιράσου

Η Ρόδος λέει ΝΑΙ στο αυθεντικό – ΟΧΙ στην απομίμηση

Διαφήμιση

Ο Δήμος Ρόδου, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ) και τον Εμπορικό Σύλλογο Ρόδου, συμμετέχει στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα AUTHENTICITIES του EUIPO, που στοχεύει στην προστασία της διανοητικής ιδιοκτησίας και στην ευαισθητοποίηση των καταναλωτών για την αγορά αποκλειστικά αυθεντικών προϊόντων.

Με αυτό το βήμα, η Ρόδος γίνεται η πρώτη πόλη στην Ελλάδα που στοχεύει στην πιστοποίηση ως πόλη ΑΥΘΕΝΤΙΚΗΣ – AUTHENTICITY.

Δεν πρόκειται μόνο για την οικονομία και την αγορά εργασίας. Τα απομιμητικά προϊόντα κρύβουν σοβαρούς κινδύνους για την υγεία μας, αφού δεν περνούν τους απαραίτητους ελέγχους, ενώ πολλά από αυτά –όπως παιχνίδια και είδη παιδικής φροντίδας– θέτουν σε κίνδυνο ακόμη και παιδιά.

Η παραποίηση προϊόντων και η εμπορία τους είναι παράνομες.
Ευθύνη έχουμε όλοι μας – οι αρχές, οι φορείς αλλά και εμείς οι καταναλωτές.

Η Ρόδος αξίζει το γνήσιο και όλοι μας αξίζουμε το αυθεντικό!

Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα: https://shorturl.at/Fv2G7

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εκδηλώσεις προσεχώς

Διαφήμιση

Πολιτιστικά Νέα

Εκδήλωση στο Δημαρχείο της Ρόδου στο πλαίσιο των πανευρωπαϊκών Erasmus Days
Ο σύλλογος ολοκλήρωσε τις φετινές δράσεις συμπληρώνοντας 20 χρόνια παρουσίας
Διαφήμιση

Πολιτιστικά νέα & εκδηλώσεις στο e-mail σας

Εγγραφείτε στη mailing list του rhodes.com.gr για να λαμβάνετε κάθε εβδομάδα όλες τις εκδηλώσεις και τα πολιτιστικά νέα της Ρόδου στο email σας.
Διαφήμιση

Εκδηλώσεις που δεν πρέπει να χάσετε!

9 Οκτωβρίου – 31 Οκτωβρίου 2026
Διαφήμιση

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr