Το 2ο Γενικό Λύκειο Ρόδου «Καζούλλειο» παρουσιάζει την ολοκλήρωση του προγράμματος σχολικών δραστηριοτήτων των ετών 2023-24 και 2024-25 με τίτλο «Από τον Λόγο στην Εικόνα». Μέσω του προγράμματος, οι μαθητές και οι μαθήτριες δεν πέτυχαν μόνο να προσεγγίσουν τα λογοτεχνικά κείμενα βιωματικά, αλλά και διακαλλιτεχνικά, καλλιεργώντας τις αναγνωστικές, μετα-αναγνωστικές και καλλιτεχνικές τους δεξιότητες, την ενσυναίσθηση και τη φαντασία. Η έκθεση φιλοξενεί έργα και μαθητών/τριών από το 4ο Γενικό Λύκειο Ρόδου, το 2ο Γενικό Λύκειο Κω και το Λύκειο Αντιμάχειας Κω, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Δίκτυο Σχολείων».
Υπεύθυνοι/ες εκπ/κοί: Ζάχου Αναστασία, Κιούση Δήμητρα, Οικονόμου Ευαγγελία, Χατζηνικόλα Παρασκευή (2ο ΓΕΛ Ρόδου), Βροντάκη Αναστασία, Χατζηζήση Ελένη, (4ο Γενικό Λύκειο Ρόδου), Κεφαλά Γιώτα, Κρύου Μαρίνα (2ο Γενικό Λύκειο Κώ), Αναστασιάδη Χριστίνα, Ντόκου Ναυσικά (ΓΕΛ Αντιμάχειας Κω).
Επιμέλεια έκθεσης: Ζάχου Αναστασία, Καλκάνης Εμμανουήλ, Κιούση Δήμητρα, Οικονόμου Ευαγγελία, Χατζηνικόλα Παρασκευή, Αθανασόπουλος Παναγιώτης.
Με την υποστήριξη: Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Κατάλυμα της Γαλλίας Ρόδος, Δήμος Ρόδου – Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή.
Χορηγοί επικοινωνίας: Ραδιόφωνο Λυχνάρι, «Η Ροδιακή», «Δημοκρατική της Ρόδου».