Τρίτη, 14 Ιουλίου 2026

Ο λογαριασμός μου

Filerimos Trail to the Cross

Μοιράσου

Πληροφορίες

Διαφήμιση

Οι εγγραφές άνοιξαν!!!!
25 Φεβρουαρίου με τρεις αγώνες ο μεσαίος αγώνας 6.5 χιλιομέτρων και 250 μέτρων θετικής υψομετρικής σε χωμάτινα μονοπάτια αλλά και σε άσφαλτο για γρήγορους δρομείς ή για αυτούς που θέλουν να δοκιμάσουν έναν αγώνα trail αλλά και για αυτούς που θέλουν να βγάλουν τον αγώνα ως πεζοπορία περνώντας μέσα από πανέμορφα μονοπάτια, πιστεύουμε ότι θα σας εντυπωσιάσει!
Ο μεγάλος αγώνας των 20 χιλιομέτρων και με +800 μέτρα θετικής υψομετρικής είναι αποκλειστικά για αθλητές μεγάλων αποστάσεων με εξοικείωση σε μονοπάτια βουνού καθώς αποτελείτε σχεδόν αποκλειστικά από χωματόδρομους με εναλλαγές σε μονοπάτια των οποίων οι καταβάσεις είναι υψηλής δυσκολίας που πιστεύουμε θα σας φέρει στα άκρα!
Και ο τρίτος αγώνας ο “παιδικός αγώνας” είναι αυτός που θα φέρει κοντά στην φύση τους μικρούς αθλητές για να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό σκοπεύοντας να μυήσει τα παιδιά μας στον αθλητισμό!

Οι εκδηλώσεις στο e-mail σας

Εγγραφείτε στη mailing list του rhodes.com.gr για να λαμβάνετε κάθε εβδομάδα όλες τις εκδηλώσεις στο email σας.
Διαφήμιση

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Διαφήμιση

Εκδηλώσεις που δεν πρέπει να χάσετε!

Τρίτη, 14 Ιουλίου 2026
Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2026
Διαφήμιση

Πολιτιστικά Νέα

Απόψεις

Ο δημόσιος χώρος δεν είναι απλά ένας κενός καμβάς

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομία, Τουρισμός

Η «Ροδιακή» παρουσιάζει το Island Voices

Διαβάστε περισσότερα

Διαφήμιση

Εκδηλώσεις προσεχώς

Διαφήμιση