Ο λογαριασμός μου

Τουρνουά Τέννις «Παίζουμε για τη Ζωή»

Μοιράσου 

Πληροφορίες

Διαφήμιση
Ο Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης συμμετέχει και στηρίζει την συναυλία “Τραγουδάμε για τη Ζωή” με τους αδελφούς Τσαχουρίδη, που διοργανώνεται από τον Σύλλογο Ποντίων Ρόδου “Ο Διγενής” και τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου “Άγιος Εφραίμ”. 
Το Σάββατο 31 Αυγούστου, διοργανώνουμε τουρνουά διπλών, με όλα τα έσοδα να διατίθενται αποκλειστικά για αυτό τον σκοπό. Τα ζευγάρια θα προκύψουν κατόπιν κλήρωσης. 
Κόστος συμμετοχής: 15€, περιλαμβάνοντας και ένα εισιτήριο για την συναυλία. Δηλώστε συμμετοχή στο link https://forms.gle/Lv8nPsCx8WzSEYzN8 ή στο τηλέφωνο 6942262565 μέχρι το βράδυ της Παρασκευής 30/08.
Στόχος μας: η ενίσχυση και προώθηση της αιμοδοσίας και η υποστήριξη των φιλανθρωπικών δράσεων των δύο συλλόγων. Για όσους θέλουν να συνεισφέρουν περαιτέρω, θα υπάρχουν επιπλέον εισιτήρια διαθέσιμα την ημέρα του τουρνουά.

Οι εκδηλώσεις στο e-mail σας

Εγγραφείτε στη mailing list του rhodes.com.gr για να λαμβάνετε κάθε εβδομάδα όλες τις εκδηλώσεις στο email σας.
Διαφήμιση

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Διαφήμιση

Εκδηλώσεις που δεν πρέπει να χάσετε!

2 Ιουλίου – 3 Ιουλίου 2026
3 Ιουλίου – 12 Ιουλίου 2026
Διαφήμιση

Πολιτιστικά Νέα

Δωδεκάνησα

Διπλή τιμή και παγκόσμια ακτινοβολία για τη Νίσυρο

Διαβάστε περισσότερα

Αθλητισμός, Εκπαίδευση, Κοινωνία

Στον Περιφερειάρχη παρέδωσαν το Κύπελλο του Προεφηβικού Πρωταθλήματος Δωδεκανήσου Κ16 οι «Πάνθηρες Ρόδου»

Διαβάστε περισσότερα

Διαφήμιση

Εκδηλώσεις προσεχώς

Διαφήμιση