Ο λογαριασμός μου

Στα 100€ το πρόστιμο για όσους δεν κόβουν αποδείξεις

Μοιράσου 

Διαφήμιση

Οπισθεν ολοταχώς κάνει, όπως όλα δείχνουν, το υπουργείο Οικονομικών μετά τις εντονότατες αντιδράσεις στο ύψος των προστίμων για όσους επιχειρηματίες δεν κόβουν αποδείξεις. Σύμφωνα με το επικρατέστερο σενάριο: μελετάται πρόταση το πρόστιμο για κάθε απόδειξη που δεν έχει κοπεί να μειωθεί στα 100 ευρώ (από 1.000 και 2.500 ευρώ που είναι σήμερα), ενώ σε περίπτωση υποτροπιασμού του παραβάτη να φθάνει τα 400 και 800 ευρώ, αλλά να θεσπιστεί και ένα χαμηλό πλαφόν.

Οπως γράφει και η «Ναυτεμπορική», αναμένεται νέος τρόπος υπολογισμού του φόρου υπεραξίας στις μεταβιβάσεις ακινήτων, με έναν ειδικό αλγόριθμο που θα λαμβάνει υπόψη την παλαιότητα και τον πληθωρισμό.

Πηγή: iefimerida.gr

Πολιτιστικά νέα & εκδηλώσεις στο e-mail σας

Εγγραφείτε στη mailing list του rhodes.com.gr για να λαμβάνετε κάθε εβδομάδα όλες τις εκδηλώσεις και τα πολιτιστικά νέα της Ρόδου στο email σας.
Διαφήμιση

Εκδηλώσεις που δεν πρέπει να χάσετε!

Διαφήμιση

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Διαφήμιση

Εκδηλώσεις προσεχώς

Διαφήμιση

Πολιτιστικά Νέα

Culture

Η Ρόδος υποδέχτηκε τη Biennale of Contemporary Keramics 2026

Διαβάστε περισσότερα

Education, Οικονομία

Απόκτηση οικοπέδου για τη δημιουργία φοιτητικών κατοικιών

Διαβάστε περισσότερα

Διαφήμιση