HomeΡόδοςΚαμμένος και Κουίκ αναλαμβάνουν την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση της Δωδεκανήσου

Καμμένος και Κουίκ αναλαμβάνουν την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση της Δωδεκανήσου

«Δεν μπορεί η Ρόδος να μετατρέπεται από χρόνο σε χρόνο σε μία νεκρή πόλη. Τα κρουαζιερόπλοια μειώθηκαν δραματικά. Οι τουρίστες, μου επισημαίνεται ότι είναι κακής οικονομικής ποιότητας. Τα βραχιολάκια των ξενοδοχείων σακατεύουν τις τοπικές αγορές. Οι πλειοψηφία των ξενοδοχοϋπαλλήλων είναι απλήρωτοι επί μήνες. Οι ξενοδόχοι διαμαρτύρονται για την εγκληματική αδιαφορία της κυβέρνησης σε σημαντικά ζητήματά τους. Οι καταστηματάρχες στη Παλιά πόλη, αλλά και στο εμπορικό κέντρο, είναι στις πόρτες περιμένοντας μήπως εμφανισθεί κάποιος πελάτης. Το success τουριστικό story της κουμπάρας Όλγας, είναι ένας εφιαλτικός μύθος για το νησί. Ας κάνει μία απλή βόλτα στην οδό Σωκράτους, στον εμπορικότερο δρόμο της Παλιάς πόλης και θα το καταλάβει χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία».

Αυτά είπε μεταξύ άλλων ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, ο οποίος ανακοίνωσε ότι με πρώτο τον Πρόεδρο του Κινήματος Πάνο Καμμένο, αναλαμβάνουν οι δύο τους την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση της Δωδεκανήσου, μετά την αλλαγή πολιτικής πορείας της Μίκας Ιατρίδου.

Και πρόσθεσε:

«Ο Πάνος Καμμένος θα τιμήσει την ψήφο που του έδωσαν οι Δωδεκανήσιοι στις εκλογές του 2012. Θα συνεχίσει να δρα για την Δωδεκάνησο, όπως έκανε με απόλυτη επιτυχία και ως Υφυπουργός Ναυτιλίας. Επειδή, όμως, σηκώνει το βάρος του Κινήματος για όλη την Ελλάδα και βεβαίως μέσα στη Βουλή, εμένα θα με βλέπετε πάρα πολύ τακτικά στη Ρόδο, στη Κω και στα υπόλοιπα νησιά. Μαζί με τα νησιά του Βόρειου Αιγαίου και την Θράκη – Αν. Μακεδονία, θα υπηρετώ το πιο σημαντικό εθνικό τόξο, που καταλήγει στη Κύπρο.

Σαν μία γροθιά, ομαδικά, με τα δυναμικά μέλη των Συντονιστικών μας και τους Πολιτευτές, που δεν υπέστειλαν τη σημαία της εντιμότητας και του αγώνα, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ συνεχίζουμε δυναμικά. Τίποτα δεν μας σταματά…

Σύντομα, μάλιστα, ο Πάνος Καμμένος θα έλθει στη Ρόδο για τα εγκαίνια των Γραφείων του Κινήματός μας».

Ο Τέρενς Κουίκ, συνοδευόμενος από την Πολιτευτή Μαρία Αγγέλου και τα μέλη της τοπικής Συντονιστικής Νεκτάριο Πολίτη, Νίκο Γιαννά, επισκέφθηκε το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ρόδου, την Αστυνομική Διεύθυνση, το Λιμενικό Σώμα και την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Είχε επίσης συνάντηση με τον Πρόεδρο των Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου, περπάτησε στη Παλιά Πόλη, όπου συνομίλησε με καταστηματάρχες και Έλληνες και ξένους επισκέπτες και έκανε δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ.

Επισκέφθηκε, επίσης, την αυτοδιαχειριζόμενη ελεύθερη φωνή της ΕΡΑ ΡΟΔΟΥ, όπου και παρεχώρησε συνέντευξη για όλα τα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας. Ολόκληρη η συνέντευξη έχει ανέβει στο YouTube και βρίσκεται επίσης στο blog «terensquick.blogspot.gr»

Ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ επιστρέφει στην Αθήνα αργά σήμερα το απόγευμα.

Leave a Reply

Σχετικά άρθρα

Πρόσφατα άρθρα