Thursday, April 18, 2024
20.5 C
Rhodes
HomeΡόδοςΤουρισμόςΒράβευση επισκεπτών φίλων της Ρόδου από το δήμαρχο Ρόδου

Βράβευση επισκεπτών φίλων της Ρόδου από το δήμαρχο Ρόδου

- Διαφήμιση -

Ο Δήμαρχος Ρόδου κύριος Φώτης Χατζηδιάκος, στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης των επαναλαμβανόμενων επισκεπτών (Repeaters) της Ρόδου, της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου, απένειμε τιμητικές διακρίσεις στον κύριο και στην κυρία Nathan Badoud από την Ελβετία, στον κύριο Kakari και στην κυρία Helka Rimpilainen από τη Φινλανδία και στον κύριο Athi και στην κυρία Irma Immonen από τη Φινλανδία για την εδώ και πολλά χρόνια προτίμησή τους στο νησί μας ως τόπο διακοπών τους.

Ο κύριος και η κυρία Rimpilainen καθώς και ο κύριος και η κυρία Immonen διαμένουν σταθερά στο ξενοδοχείο Cactus ενώ ο κύριος και η κυρία Badoud διαμένουν σταθερά στο ξενοδοχείο Mediterranean. Το ζεύγος Rimpilainen βρίσκεται φέτος στο νησί μας για δέκατη φορά, το ζεύγος Immonen για ενδέκατη φορά ενώ το ζεύγος Badoud επισκέφθηκε φέτος τη Ρόδο για δέκατη φορά.

Συγκινημένοι οι φίλοι της Ρόδου παρέλαβαν τις τιμητικές διακρίσεις από τoν Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Επικοινωνίας κύριο Τέρη Χατζηϊωάννου και στη συνέχεια ξεδίπλωσαν στα στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού τις αναμνήσεις τους και τις εμπειρίες τους από τις διακοπές τους στη Ρόδο.

Όλοι αναφέρθηκαν με θετικά σχόλια στις φυσικές ομορφιές του νησιού μας καθώς και στη φιλόξενη συμπεριφορά των Ροδιτών. Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν πλέον δημιουργήσει φιλίες με ντόπιους και φροντίζουν να διατηρούν επικοινωνία μαζί τους στη διάρκεια της χειμερινής περιόδου. Οι ίδιοι δήλωσαν φανατικοί υποστηρικτές της τοπικής αγοράς και των εκπροσώπων της τοπικής γαστρονομίας και θεωρούν μοναδικό τον πολιτισμό του νησιού.

- Διαφήμιση -

Ιδιαίτερα ο κύριος Badoud ο οποίος είναι καθηγητής Κλασικής Αρχαιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Fribourg στην Ελβετία έχει κάνει μελέτες σχετικά με την ιστορία και τα ευρήματα του τόπου μας. Πιο συγκεκριμένα πραγματοποιεί έρευνα για την ελληνιστική περίοδο, τις επιγραφές και τον Κολοσσό της Ρόδου. Μάλιστα υποσχέθηκε στον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Επικοινωνίας να είναι παρών στη μεγάλη περιοδική έκθεση για το παρελθόν της Ρόδου που διοργανώνεται από το Μουσείο του Λούβρου και πρόκειται να εγκαινιαστεί την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014 ενώ δήλωσε ότι είναι στη διάθεση της Ροδίτικης αποστολής για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί.

- Διαφήμιση -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

No events to display.

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα

No events to display.