Friday, April 26, 2024
19.3 C
Rhodes
HomeΡόδοςΟ Δημήτρης Γάκης σε Κρεμαστή, Παστίδα και Μαριτσά: Για το ΣΥΡΙΖΑ πρόγραμμα...

Ο Δημήτρης Γάκης σε Κρεμαστή, Παστίδα και Μαριτσά: Για το ΣΥΡΙΖΑ πρόγραμμα σημαίνει διάλογος με την κοινωνία

- Διαφήμιση -

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής το Βουλευτή Δωδεκανήσου και εκ νέου υποψήφιο Δημήτρη Γάκη,  επισκέφθηκε την Κυριακή 11/1/15 την Κρεμαστή, την Παστίδα και τα Μαριτσά.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκαν με τους κατοίκους των δημοτικών διαμερισμάτων Κρεμαστής, Παστίδας και Μαριτσών Ρόδου και συζήτησαν τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, μετέφεραν το μήνυμα αισιοδοξίας, ευθύνης και εμπιστοσύνης για την προοπτική νίκης του κόμματος στην εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιανουαρίου. «Το παραδοσιακό πολιτικό σύστημα έχει καταστήσει τη χώρα αναξιόπιστη. Σκοπός του ΣΥΡΙΖΑ είναι να αποκαταστήσει τη χαμένη αξιοπιστία της πολιτικής. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο φορέας της ελπίδας του Ελληνικού λαού αλλά και η ελπίδα των λαών της Ευρώπης», υπογράμμισε ο Δημήτρης Γάκης.

Στις συζητήσεις αυτές διάχυτη ήταν η αίσθηση της εκλογικής επικράτησης του ΣΥΡΙΖΑ και το βασικό θέμα επικεντρώθηκε στις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει η νέα κυβέρνηση στην αναμέτρηση με μεγάλα συμφέροντα και κατεστημένες νοοτροπίες, καθώς και για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τοπικά ζητήματα. «Είναι κρίσιμο να υπάρξει απόλυτη κοινοβουλευτική πλειοψηφία για το ΣΥΡΙΖΑ. Ισχυρή λαϊκή εντολή σημαίνει ισχυρή διαπραγμάτευση.», τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου.

Ο Δημήτρης Γάκης, έκανε ένα σύντομο απολογισμό των κοινοβουλευτικών του δραστηριοτήτων για τη δημοτική ενότητα Πεταλούδων Ρόδου και παρουσίασε στους κατοίκους των δημοτικών διαμερισμάτων τα κύρια σημεία του προγράμματος ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ της χώρας που παρουσιάστηκε από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ.  «Με τις παρεμβάσεις μας, αναδείξαμε τη δυναμική των τοπικών κοινωνιών, δώσαμε εναλλακτικές προτάσεις, δρομολογήσαμε λύσεις. Μαζί με τις δυνάμεις που αγωνίζονται για ένα νέο αναπτυξιακό σχέδιο στη βάση της αλληλεγγύης, της δικαιοσύνης και της ισοτιμίας, θα κάνουμε αυτές τις προτάσεις – αποφάσεις στη νέα κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ», σημείωσε ο Δημήτρης Γάκης.

- Διαφήμιση -

Το βράδυ ο Δημήτρης Γάκης παρευρέθηκε  στην εκδήλωση  βράβευσης των παιδιών των μελών της αδελφότητας  Κρητών Ρόδου Ο ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ που εισήχθησαν στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Τέλος παρέστη στην εκδήλωση απολογισμού δράσης του πολιτιστικού συλλόγου ΑΜΠΕΡΝΑΛΙ της Σορωνής, και εξήρε την τεράστια συμβολή του συλλόγου στο πολιτιστικό απόθεμα  του νησιού της Ρόδου.

- Διαφήμιση -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

No events to display.

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα

No events to display.