Friday, March 29, 2024
22.8 C
Rhodes
HomeΡόδοςΟ πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος στη Ρόδο

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος στη Ρόδο

- Διαφήμιση -

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος θα μιλήσει στη Ρόδο την ερχόμενη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 6:30 μ.μ. στην αίθουσα του ξενοδοχείου RODOS PALACE και κατά την διάρκεια της θα γίνει και η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ στη Δωδεκάνησο.

Στο πλαίσιο της προεκλογικής δραστηριότητας του ΠΑΣΟΚ οι υποψήφιοι του θα έχουν την ευκαιρία την τρέχουσα εβδομάδα να συναντηθούν με εκπροσώπους φορέων της Ρόδου, όπως επίσης με πολίτες στις πρώην κοινότητες του νησιού.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του ΠΑΣΟΚ καταρτίστηκε κατά την διάρκεια σύσκεψης των μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής και στελεχών του κινήματος έχει ως εξής:

  1. Πέμπτη 15 Ιανουαρίου, συνάντηση των αυτοδιοικητικών στις 7:00 μ.μ. στην αίθουσα του ΑΚΤΑΙΟΝ με θέμα « ΠΑΣΟΚ και αυτοδιοίκηση ».
  2. Παρασκευή 16 Ιανουαρίου, συνάντηση των υποψηφίων βουλευτών και στελεχών του ΠΑΣΟΚ με τους πολίτες της Ανατολικής πλευράς της Ρόδου. Η συνάντηση θα γίνει στις 7:00 μ.μ. στο ξενοδοχείο «ELENA» στην Ιαλυσό.
  3. Σάββατο 17 Ιανουαρίου, συνάντηση των υποψηφίων βουλευτών και στελεχών του ΠΑΣΟΚ με πολίτες του πρώην Δήμου Αφάντου. Η συνάντηση θα γίνει στις 12:00 το μεσημέρι στο κέντρο «Μανέττας».
  4. Κυριακή 18 Ιανουαρίου, ομιλία του βουλευτού Δημήτρη Κρεμαστινού στην αίθουσα του ΑΚΤΑΙΟΝ. Η ομιλία θα γίνει στις 11:00 π.μ.
  5. Κυριακή 18 Ιανουαρίου, συνάντηση των υποψηφίων βουλευτών και στελεχών του ΠΑΣΟΚ       με τους κατοίκους της Νότιας Ρόδου και του πρώην Δήμου Λίνδου , στο Γεννάδι. Η συνάντηση θα γίνει στις 1:00 το μεσημέρι στο δημοτικό κατάστημα Γενναδίου.

Για το ΠΑΣΟΚ

- Διαφήμιση -

   Τιμόθεος Παρασκευάς

- Διαφήμιση -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

No events to display.

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα

No events to display.