Thursday, March 28, 2024
19.9 C
Rhodes
HomeΡόδοςΑυτοψία στον οδικό άξονα Κολυμπίων – Αρχίπολης έκανε ο Χαράλαμπος Κόκκινος

Αυτοψία στον οδικό άξονα Κολυμπίων – Αρχίπολης έκανε ο Χαράλαμπος Κόκκινος

- Διαφήμιση -

Ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κος Χ. Κόκκινος, συνοδευόμενος από τον Περιφερειακό Σύμβουλο κο Νικολή Νίκο και τον υπ. Περιφερειακό Σύμβουλο και Γενικό Γραμματέα της ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου κο Μαρίνο Ανδρέα και στελέχη της Αυτοδιοίκησης Α΄ βαθμού περιόδευσε στις περιοχές Αφάντου, Κολυμπίων, Αρχίπολης όπου και διαπιστώθηκαν ζημίες στο οδόστρωμα και κατολισθήσεις μετά την πρόσφατη σφοδρή βροχόπτωση στην περιοχή.

 Ο κος Χ. Κόκκινος ενημέρωσε άμεσα τις τεχνικές υπηρεσίες της Π.Ν.Α προκειμένου στο προσεχές χρονικό διάστημα να αποκατασταθούν τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί.

 Επίσης, άμεση πρέπει να είναι η παρέμβαση του Δήμου Ροδίων στο Δημοτικό Σχολείο Αρχίπολης του οποίου η σκεπή αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με αποτέλεσμα να μπαίνουν νερά στις σχολικές αίθουσες αλλά και στο Γενικό Λύκειο Αφάντου όπου ο προαύλιος χώρος πρέπει να αναμορφωθεί, διότι λόγω παλαιότητας έχουν δημιουργηθεί προβλήματα.

 Στο ΓΕΛ Αφάντου ο κος Κόκκινος συνομίλησε με μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς και επισήμανε ότι για την Περιφερειακή Αρχή Ν. Αιγαίου τα θέματα Παιδείας αποτελούν προτεραιότητα.

- Διαφήμιση -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

No events to display.

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα

No events to display.