Saturday, April 20, 2024
18.6 C
Rhodes
HomeΡόδοςΕκπαίδευσηΤιμητική διάκριση στον Θρόνο του Ήλιου για την προσφορά του στις δράσεις...

Τιμητική διάκριση στον Θρόνο του Ήλιου για την προσφορά του στις δράσεις προβολής και διαφήμισης του Δήμου Ρόδου

- Διαφήμιση -

Η ημέρα Τουρισμού έφερε την αναγνώριση και επιβράβευση σε επιχειρήσεις και ιδιώτες που στήριξαν με προσφορά υπηρεσιών ως επί το πλείστον, τις δράσεις προώθησης και προβολής της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου.

Ο Θρόνος του Ήλιου, τιμήθηκε στην τελετή που πραγματοποιήθηκε από την Διεύθυνση Τουρισμού, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, για τη συνολική συνεισφορά του. Από την αρχή της λειτουργίας του, το σινεμά 9 Διαστάσεων με την ομώνυμη ταινία που έχει ως θέμα την ιστορία της Ρόδου, από τη δημιουργία της ως τους ιπποτικούς χρόνους, ανέπτυξε παράλληλα με την τεχνολογία αιχμής, την παραδοσιακή Ροδίτικη φιλοξενία και μεγάλη κοινωνική ευθύνη. Έτσι, ανάμεσα στα άλλα, υποδέχθηκε σημαντικούς επισκέπτες τους νησιού για λογαριασμό των τοπικών φορέων, δημοσιογράφους, διπλωμάτες, πολιτικούς, tour operators, από τον κλάδο της κρουαζιέρας, καλλιτέχνες, επιστήμονες, συνέδρους κλπ.

Όλο αυτό το σημαντικό εκπαιδευτικό και απολύτως ψυχαγωγικό θέαμα, είναι μια μοναδική εμπειρία 9 διαστάσεων που στεγάζεται σε ιστορικό κτήριο της ιταλικής περιόδου – κατασκευασμένο ειδικά για τον πρώτο κινηματογράφο της Ρόδου- στην καρδιά της πόλης. Ανοίγει της πόρτες του να φιλοξενήσει και να στηρίξει στο έργο προβολής της Ρόδου  τους τοπικούς φορείς.  Την τιμητική διάκριση παρέλαβε από την Αντιδήμαρχο Τουρισμού κα Μαρίζα Χατζηλαζάρου και τον Δήμαρχο κο Φώτη Χατζηδιάκο, ο κ. Στέργος Στεργενάκης ένας εκ των πρωτοπόρων επιχειρηματιών του Θρόνου του Ήλιου που σε σύντομο χρονικό διάστημα λειτουργίας έχει σφραγίσει την πολιτιστική και τουριστική ζωή της Ρόδου.

- Διαφήμιση -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

No events to display.

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα

No events to display.