Saturday, April 20, 2024
18.8 C
Rhodes
HomeΡόδοςΚοινωνίαΠαραδόθηκαν τα τρόφιμα της «Silk Oil» στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Ρόδου

Παραδόθηκαν τα τρόφιμα της «Silk Oil» στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Ρόδου

- Διαφήμιση -

Απόλυτη επιτυχία σημείωσε η δράση κοινωνικής προσφοράς της Ροδίτικης εταιρίας υγρών καυσίμων «Silk Oil»,που πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο για τρίτη συνεχή χρονιά,το διάστημα από 1 Δεκεμβρίου 2016 έως 31 Μαρτίου 2017.

Μέσω των καταναλωτών της,η «Silk Oil» πρόσφερε από τα πρατήρια της,με κάθε 10 λίτρα βενζίνης 1 λεπτό του Ευρώ στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Ρόδου!

Το ποσό-στόχος επετεύχθη,χάρη στους καταναλωτές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για συμμετοχή.Η εταιρεία,μάλιστα,ανακοίνωσε ότι το ποσό είναι μεγαλύτερο από αυτό της περσινής δράσης,ενώ πρόσθεσε και άλλα 1.000 Ευρώ.

«Βάζουμε βενζίνη από πρατήρια της Ροδίτικης εταιρίας υγρών καυσίμων «Silκ Oil» και ενισχύουμε το κοινωνικό αυτό έργο!

- Διαφήμιση -

«Silk Oil»!Γιατί η κίνηση μετράει!»,αναφέρει το σχετικό μήνυμα προς τους ευαίσθητους καταναλωτές,ήταν το σύνθημα της καμπάνιας.

Με το ποσό που συγκεντρώθηκε αγοράστηκαν τρόφιμα,που δόθηκαν χθες στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Ρόδου.

Η συγκέντρωση των τροφίμων πραγματοποιήθηκε τη Μεγάλη Δευτέρα 10 Απριλίου 2017, στην πόλη της Ρόδου και συγκεκριμένα,στο Πρατήριο «Silk Οil» του ΔΡΑΚΟΥ ΙΚΕ (Χρ. Τσιγάντε 5).

Στο ίδιο πρατήριο,τους λάτρεις του αγωνιστικού αυτοκινήτου και όχι μόνο,περίμενε η…Φόρμουλα της «Silk Oil»,την οποία και θαύμασαν από κοντά μικροί και μεγάλοι.

Παραβρέθηκαν από πλευράς Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου,ο κ. Νίκος Καραμαρίτης, Εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Κοινωνικής Μέριμνας-Πρόεδρος της Επιτροπής Διαχείρισης του Κοινωνικού Παντοπωλείου και ο κ. Χρήστος Ευστρατίου,Εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Εμπορίου,Επιχειρηματικότητας και Επιχειρησιακής Ετοιμότητας, μέλος του Δ.Σ του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Στον χαιρετισμό του,ο κ Καραμαρίτης,είπε:«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ευαισθησία σας. Είσθε πρωταθλητές και στον τομέα αυτό.Οι Έλληνες έχουν συμπαρασταθεί στο κομμάτι του λαού μας που έχει προβλήματα στην καθημερινότητα του.Το βλέπουμε σήμερα πεντακάθαρα.

- Διαφήμιση -

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου προχωρά άμεσα στην αύξηση των πόρων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο.Θα τους τετραπλασιάσουμε.Παράλληλα θα ανοίξουμε Κοινωνικά Παντοπωλεία σε Κάλυμνο και Κω.Θα αλλάξουμε το Καταστατικό και θα δικαιούνται τη βοήθεια του περισσότεροι».

Εκ μέρους της «Silk Oil» μίλησε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της κ. Ανδρέας Χαλκιόπουλος,που τόνισε: «Η ιδέα ξεκίνησε από τον Θάνο Παπουρδάνο,υπεύθυνος του Τμήματος Πωλήσεων της εταιρείας στη Ρόδο,που έχει ιδιαίτερες ευαισθησίες και λόγω του προσκοπισμού που επίσης υπηρετεί.

Εδώ και τρία χρόνια η «Silk Oil» βοηθά εκείνους που είναι θύματα της κρίσης και όχι μόνο. Ευχαριστούμε τον κ. Καραμαρίτη για τα καλά του λόγια και συγχαίρουμε την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για τα όσα ετοιμάζει για το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Θα συνεχίσουμε τις δράσεις μας και μάλιστα σε άλλες περιοχές της Ελλάδας,όπου δραστηριοποιείται η «Silk Oil».Έχοντας 400 πρατήρια με το σήμα μας,με έτος ίδρυσης το 1988 και έδρα τη Ρόδο.

Μέσα από τις πωλήσεις θα προσπαθούμε να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας και όχι μόνο μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείο.Δοκιμάζουμε κι άλλες δράσεις σε άλλες περιοχές»

ΟΚΤΩ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

- Διαφήμιση -

Στη Ρόδο λειτουργούν από το 2005,συνολικά οκτώ πρατήρια με το σήμα της «Silk Oil».Συγκεκριμένα:

-Στην πόλη της Ρόδου,Χρήστου Τσιγάντε 5,ΔΡΑΚΟΣ ΙΚΕ

-Στο 3ο χλμ Ρόδου-Καλλιθέας,ΑΦΟΙ ΤΣΑΓΓΑΡΑΚΗ ΟΕ

-Στα Αφάντου,υποκατάστημα ΔΡΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ

-Στο 24ο χλμ Ρόδου-Λίνδου,ΔΡΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

-Στη Δαματριά,ΠΗΔΙAΚΗΣ  ΚΥΡΙΑΚΟΣ

-Στη Θολό,ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

-Στα Καλαβάρδα,ΠΟΝΗΡΗ ΜΑΡΙΑ και

-Στις Φάνες,ΑΡΦΑΡΑΣ ΝΙΚΗΤΑΣ

 

                                                                                         SILK OIL

                                                                             TMHMA ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

- Διαφήμιση -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

No events to display.

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα

No events to display.