Saturday, April 20, 2024
18.6 C
Rhodes
HomeΡόδοςΑθλητισμός«Κάνε μπλοκ στην καθιστική ζωή, μάθε και παίξε Βeach Volley!»

«Κάνε μπλοκ στην καθιστική ζωή, μάθε και παίξε Βeach Volley!»

- Διαφήμιση -

Με πολύ κέφι, ενθουσιασμό και ουσιαστική εκμάθηση, συνεχίζει την λειτουργία της η Ακαδημία Μπητς Βόλεϊ του Γ.Σ. Διαγόρας.

Στο Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα» στο Καρακόνερο, κάθε Δευτέρα- Τετάρτη και Παρασκευή από τις 3μ.μ -7μμ, αγόρια και κορίτσια ηλικιών από 6 έως 16 χρόνων «κάνουν μπλοκ στην καθιστική ζωή, μαθαίνουν και παίζουν Βeach Volley!»

Τα οφέλη της εκμάθησης και της ενασχόλησης κατά τους καλοκαιρινούς μήνες με αθλήματα, όπως το Μπιτς Βόλεϊ, παρέχουν τα ίδια ερεθίσματα με αυτά της υπόλοιπης σχολικής χρονιάς, με κυριότερο πλεονέκτημα ότι πλέον, υπάρχει αρκετός διαθέσιμος ελεύθερος χρόνος και ανάγκη για ποικιλία στην καθημερινότητα που θα αποδώσει στη ζωή των παιδιών σωματικά, πνευματικά, ψυχικά οφέλη. Στοιχεία που διευκολύνουν στην ομαλή ένταξη τους στις διάφορες κοινωνικές ομάδες.

Το κάθε παιδί, για εμάς, στις Ακαδημίες Βόλεϊ σάλας και Beach Volley του Γ.Σ. Διαγόρας αποτελεί ξεχωριστή οντότητα με χαρακτηριστικά, τα οποία καλούμαστε να σεβαστούμε, να ενθαρρύνουμε και να βελτιώσουμε, διότι δημιουργούμε την κοινωνία του αύριο.

- Διαφήμιση -

Για το λόγο αυτό, έχουν επιλεγεί στελέχη με πλούσια εμπειρία και γνώσεις, ώστε να μεταδώσουν την αγάπη για το άθλημα και να αναδείξουν αθλητές επιπέδου, με απώτερο στόχο την «δια βίου άθληση».

Πληροφορίες στα γραφεία του Συλλόγου, στο τηλέφωνο 2241028577 (ώρες και μέρες γραφείου)

 

ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΥ

ΤΟΥ Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ

- Διαφήμιση -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

No events to display.

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα

No events to display.