Ο λογαριασμός μου

Δημοπρατείται το δίκτυο που θα υδροδοτήσει την Ιαλυσό από το Φράγμα Γαδουρά

Μοιράσου 

Διαφήμιση

Στην προέγκριση δημοπράτησης του έργου, προϋπολογισμού 1,6 εκατ. ευρώ, προέβη η ΕΥΔ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Νότιο Αιγαίο 2014 – 2020» και της αξιοποίησης των πόρων του ΕΣΠΑ 2014 – 2020, στην προέγκριση δημοπράτησης του έργου “Κατασκευή εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Δ.Ε. Ιλαυσού Δήμου Ρόδου”, προέβη η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης (ΕΥΔ) της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ειδικότερα, η ΕΥΔ ενέκρινε τα τεύχη διακήρυξης και την διαδικασία με την οποία θα προκηρυχθεί το εν λόγω έργο, το οποίο αφορά στην υλοποίηση όλων των απαιτούμενων έργων για την εξασφάλιση της υδροδότησης στην περιοχή της Ιαλυσού από το Φράγμα Γαδουρά, μέσω του δικτύου ύδρευσης της πόλεως Ρόδου. Περιλαμβάνει δίκτυο ύδρευσης συνολικού μήκους περίπου 5.200 μέτρων και αναβαθμισμένο αντλιοστάσιο για την αποδοτικότερη και ορθολογικότερη λειτουργία του δικτύου ύδρευσης.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 1.590.000,00 €.

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, είναι ενταγμένο στον Άξονα Προτεραιότητας «Αειφορική ανάπτυξη και διαχείριση των πόρων» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Νότιο Αιγαίο» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014 – 2020.

 

Το Γραφείο Τύπου

Πολιτιστικά νέα & εκδηλώσεις στο e-mail σας

Εγγραφείτε στη mailing list του rhodes.com.gr για να λαμβάνετε κάθε εβδομάδα όλες τις εκδηλώσεις και τα πολιτιστικά νέα της Ρόδου στο email σας.
Διαφήμιση

Εκδηλώσεις που δεν πρέπει να χάσετε!

Διαφήμιση

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Διαφήμιση

Εκδηλώσεις προσεχώς

Διαφήμιση

Πολιτιστικά Νέα

Αθλητισμός

Από τις Κάτω Πέτρες η εκκίνηση του αγώνα «Χάλκη 2026»

Διαβάστε περισσότερα

Education

Το Φεστιβάλ Ρομποτικής “FIRST® LEGO® League Expo” στη Ρόδο

Διαβάστε περισσότερα

Διαφήμιση