Saturday, May 18, 2024
23.3 C
Rhodes
HomeΡόδοςΕκπαίδευσηΚοπή Πίτας και Βραβεύσεις Προσωπικού στον Εκπαιδευτικό Όμιλο «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ»

Κοπή Πίτας και Βραβεύσεις Προσωπικού στον Εκπαιδευτικό Όμιλο «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ»

- Διαφήμιση -

Μια εξαιρετική βραδιά έζησαν οι εργαζόμενοι του Εκπαιδευτικού Ομίλου «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020, στην αίθουσα «Καλλιπάτειρα» των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», όπου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη πανηγυρική συνεστίαση για την κοπή της πίτας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και η βράβευση εργαζομένων του Εκπαιδευτικού Ομίλου για το έργο και την προσφορά τους.

Ειδικότερα, στην αίθουσα «Καλλιπάτειρα» παραβρέθηκαν το εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό όλων των επιμέρους μονάδων του εκπαιδευτικού ομίλου και συγκεκριμένα, των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», του Αθλητικού και Πολιτιστικού Κέντρου «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις», των Εκπαιδευτικών Κέντρων «ΡΟΔΙΩΝ μάθησις», του Διεπιστημονικού Κέντρου Συμβουλευτικής «ΡΟΔΙΩΝ ανάδρασις», του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης (Επιπέδου 2) του ωδείου «ΡΟΔΙΩΝ ωδείον» και της «Δωδεκανησιακής Εταιρείας Υπηρεσιών και Εμπορίου Ο.Ε.».

Ο Γενικός Διευθυντής των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» κ. Κυριάκος Κυριακούλης στην ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εισαγωγική του ομιλία, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε στις αξίες πάνω στις οποίες εδραιώθηκε ο Εκπαιδευτικός Όμιλος «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», αξίες που διέπουν την καθημερινότητα των σχέσεων όλων των μελών του και με τις οποίες θα πρέπει να συνεχίσει να πορευθεί και στο μέλλον για να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τις επερχόμενες προκλήσεις. Προέτρεψε όλους να έχουν το θάρρος να αναγνωρίζουν τις αδυναμίες τους, να επιδιώκουν να μαθαίνουν μέσω της ανατροφοδότησης, να δείχνουν εμπιστοσύνη στις ικανότητες των συναδέλφων και των μαθητών τους και να μαθαίνουν συνεχώς οι ίδιοι και οι μαθητές τους αισθανόμενοι τη χαρά που «αναβλύζει» από τη μαθησιακή διαδικασία.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η βράβευση των εργαζομένων του εκπαιδευτικού ομίλου που διακρίθηκαν λόγω του έργου που προσέφεραν κατά το προηγούμενο έτος. Από τον χώρο των εκπαιδευτικών βραβεύτηκαν για τη αφοσίωση και την προσφορά τους  στην εκπαίδευση η κ. Χριστίνα Γεωργοπούλου, Νηπιαγωγός, η κ. Μαρία Μεντή, φιλόλογος και η κ. Μαρία Λεβέντη καθηγήτρια Φυσικής αγωγής. Από το διοικητικό προσωπικό βραβεύτηκε η κ. Ευαγγελία Κανδυλάκη, γραμματέας.

- Διαφήμιση -

Τις τιμητικές διακρίσεις απένειμαν η κ. Σταυρούλα Μαράντου, Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου, ο κ. Ευριπίδης Αναγνωστάκης, Διευθυντής του Λυκείου, ο κ. Γιώργος Τριχιάς, Διευθυντής του Αθλητικού Κέντρου «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» και ο κ. Διονύσης Σπανόπουλος, Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Αγαθοκλής Αριστείδη, Πρέσβης επί τιμή και μόνιμος αντιπρόσωπος της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ο Ομότιμος Καθηγητής του Π.Τ.Δ.Ε. του Πανεπιστημίου Αιγαίου κ. Κωνσταντίνος Τσολακίδης, ο Αναπληρωτής Καθηγητής και Πρόεδρος του Τ.Ε.Π.Α.Ε.Σ. του Πανεπιστημίου Αιγαίου κ. Νικόλαος Ανδρεαδάκης, ο Επίκουρος Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ενοποίησης στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου κ. Σωτήρης Ντάλης, οι Συντονίστριες Εκπαιδευτικού Έργου κ. Αφροδίτη Παππά (Προσχολικής Εκπαίδευσης), κ. Θεοδώρα Τσιμπούρη (Μουσικών), ο κ. Δημήτριος Μαντζάνος Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου Δημοτικής Εκπαίδευσης, ο κ. Γιώργος Μπαρμπούτης, Director of Marketing & Corpοrate Communications ξενοδοχειακού Ομίλου, καθώς επίσης και οι εκπαιδευτικοί Γρηγόρης Τσιόγκας, Αγγελική Τενέντε και Λίνα Φιλιππάκη.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την κοπή πίτας και την τυχερή κ. Δήμητρα Αυγενικού (υπεύθυνη του γραφείου επικοινωνίας) να παραλαμβάνει το καθιερωμένο δώρο που ήταν ένα τριήμερο ταξίδι με διαμονή σε πολυτελές ξενοδοχείο στην Πάτμο.

- Διαφήμιση -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

No events to display.

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα

No events to display.