Friday, April 19, 2024
17.1 C
Rhodes
HomeΡόδοςΑθλητισμόςI.T.F. Senior 2021- World Tennis Tour- Rhodes Open Senior

I.T.F. Senior 2021- World Tennis Tour- Rhodes Open Senior

- Διαφήμιση -

Τρεις μέρες απέμειναν για την έναρξη του τουρνουά I.T.F. Senior 2021- World Tennis Tour- Rhodes Open Senior και ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, χαιρετίζει τη διοργάνωση που αποτελεί θεσμό πλέον για τη Ρόδο. Ο Ρ.Ο.Α. σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δ.Ο.Π.Α.Ρ. και την Ε.Φ.Ο.Α. διοργανώνουν το τουρνουά, που θα διεξαχθεί από 6 έως 11 Σεπτεμβρίου. Αναλυτικά, ο χαιρετισμός του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου:

«Η Ρόδος αποδεικνύει σε καθημερινή βάση ότι προσπαθεί να επανέλθει στους κανονικούς ρυθμούς ζωής και εμείς στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αισθανόμαστε την ικανοποίηση της προσφοράς και συμμετοχής σε όλη αυτή την προσπάθεια. Χαιρετίζω απόλυτα ικανοποιημένος την παγκόσμια διοργάνωση I.T.F. Senior 2021 World Tennis Tour-Rhodes Open Senior, την οποία διοργανώνει για τέταρτη χρονιά ο Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης με την συνεργασία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Ρόδου. Τέτοιες διοργανώσεις σαφέστατα χτίζουν σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ διοίκησης και συλλόγων, ενώ παράλληλα στέλνουν το μήνυμα της ύπαρξης αθλητικών υποδομών ικανών να αναλάβουν διεθνείς και παγκόσμιες διοργανώσεις. Από 6 έως 11 Σεπτεμβρίου η καρδιά του τένις θα χτυπά στις εγκαταστάσεις του ΡΟΑ στο Κορακόνερο, όπου βετεράνοι αθλητές ηλικίας μέχρι 75 ετών θα διεκδικήσουν το τρόπαιο του αθλητισμού, που δεν είναι άλλο από την άμιλλα, τον ανταγωνισμό, την κοινωνική επικοινωνία και το ακόρεστο πάθος για τη νίκη. Ένα παρόμοιο πάθος νίκης διακατέχει κι όλους εμάς στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου που προσπαθούμε νυχθημερόν να επιλύσουμε προβλήματα και να δημιουργήσουμε θεσμούς και υποδομές τέτοιες που να αισθανόμαστε υπερήφανοι.

Εύχομαι καλή επιτυχία στους διοργανωτές και σε όλους τους αθλητές να ευχαριστηθούν το παιγνίδι και την παραμονή τους στη φιλόξενη Ρόδο. Να είμαστε καλά να διοργανώσουμε και του χρόνου το 5ο παγκόσμιο τουρνουά τένις».

- Διαφήμιση -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

No events to display.

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα

No events to display.