Ο λογαριασμός μου

Βράβευση του Γενικού Γραμματέα Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας Γιάννη Χρυσουλάκη

Μοιράσου 

Διαφήμιση

Ο Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών Γιάννης Χρυσουλάκης βραβεύτηκε από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής «Ακρόπολις» με την «υψηλή τιμή της Ακρόπολης» για την προσφορά του στην προώθηση της ελληνικής γαστρονομίας διεθνώς.

Όπως επεσήμανε ο κ. Χρυσουλάκης «η προβολή της ελληνικής κουζίνας και των ελληνικών προϊόντων στο εξωτερικό είναι ανάμεσα στις βασικές προτεραιότητες της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας», ενώ τόνισε ότι «η προώθηση της ελληνικής γαστρονομίας ή διαφορετικά ‘γαστρονομική διπλωματία’ φέρνει κοντά τους λαούς και χτίζει σχέσεις φιλίας, ταυτόχρονα όμως τονώνει και την οικονομία της χώρας μέσα από τον τουρισμό, τις εξαγωγές και όλες τις σχετικές δραστηριότητες».

Ο κ. Χρυσουλάκης στον χαιρετισμό που απηύθυνε κατά τη βράβευσή του αναφέρθηκε επίσης στις πρωτοβουλίες και τις δράσεις της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής «Ακρόπολις», τα μέλη της οποίας εκπροσωπούν επάξια την ελληνική γαστρονομία σε σημαντικές διοργανώσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ συνεχάρη τον δραστήριο πρόεδρο της Λέσχης Αρχιμαγείρων, τον chef Κωνσταντίνο Μουζάκη, για το έργο τους και τη συμβολή τους στην ανάδειξη και την προβολή της ελληνικής γαστρονομίας διεθνώς.

Πολιτιστικά νέα & εκδηλώσεις στο e-mail σας

Εγγραφείτε στη mailing list του rhodes.com.gr για να λαμβάνετε κάθε εβδομάδα όλες τις εκδηλώσεις και τα πολιτιστικά νέα της Ρόδου στο email σας.
Διαφήμιση

Εκδηλώσεις που δεν πρέπει να χάσετε!

Διαφήμιση

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Διαφήμιση

Εκδηλώσεις προσεχώς

Διαφήμιση

Πολιτιστικά Νέα

Society

Εκδημία Αρχιμανδρίτου Αθηναγόρου Παραδείση

Διαβάστε περισσότερα

Αθλητισμός

Ο Δ.Α.Ν.Σ ΔΩΡΙΕΥΣ τιμά την μνήμη του Μιχάλη Κατσούρη – Για έναν αθλητισμό με ήθος και σεβασμό

Διαβάστε περισσότερα

Διαφήμιση