Friday, April 19, 2024
18.8 C
Rhodes
HomeΕκδηλώσειςΔωρεάν ΕκδηλώσειςΈκθεση Φωτογραφίας “Επαναπροσδιορίζοντας”

Έκθεση Φωτογραφίας “Επαναπροσδιορίζοντας”

- Διαφήμιση -

Στην ομαδική Έκθεση Φωτογραφίας με τίτλο «Επαναπροσδιορίζοντας» μας προσκαλεί το Εργαστήριο Φωτογραφίας της Νίκης Σπάρταλη σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και με την ευγενική υποστήριξη της Γαλλικής Προξενικής Αρχής Ρόδου.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 29 Απριλίου 2022 και ώρα 19:30 στο Κατάλυμα Γαλλίας, στην οδό Ιπποτών, στην Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου. Η έκθεση θα διαρκέσει από την Παρασκευή 29 Απριλίου έως και τη Κυριακή 8 Μαΐου 2022.

Λίγα Λόγια για την Έκθεση

Η πανδημία μας άφησε το στίγμα της. Οι κινήσεις μας αργές, νωχελικές, άγαρμπες. Το άγχος υπονομεύει, αλλά εμείς δρούμε πεισματικά με σκοπό τη δημιουργία, με σκοπό να δούμε τη ζωή αλλιώς.

Η έκθεση είναι βασισμένη στη μορφή των δίπτυχων. Δύο εικόνες που στέκονται δίπλα δίπλα για να δείξουν μια αντιπαράθεση ή να ενώσουν χρωματικά, θεματικά ή νοηματικά τις δύο όψεις που μπορεί να υπάρχουν σε κάθε συναναστροφή, σε κάθε αναζήτηση, σε κάθε απόφαση.

- Διαφήμιση -

Στην έκθεση παρουσιάζονται επίσης εικόνες που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου με θέμα το Εννοιολογικό Πορτρέτο που διοργανώθηκε από το Εργαστήριο τον Οκτώβριο του 2021 με καλεσμένη τη φωτογράφο Χριστιάνα Πετουσάκη.

Συμμετέχουν:

Κωνσταντίνος Αρβανιτίδης, Γιώργος Γκιούλογλου, Σμαράγδη Δεληγιάννη, Μιχάλης Διασινός, Γεωργία Καζούλλη, Βασιλεία Κεφάλα, Νίκωνας Κοψιάς, Κατερίνα Μανέττα, Χαράλαμπος Μαστραντώνης, Αναστάσιος Μουσέλλης, Θεοδώρα Μπουχούνα, Παύλος Μπρέγιαννης, Ιωάννα Οικονόμου, Δημήτρης Παμπάκας, Μιχάλης Παμπάκας, Ζωή Παπαβασίλη, Αφροδίτη Πατούνα, Viktoriya Petkova, Καλλιόπη Χατζηπαπά

Ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξή τους σε αυτή μας την προσπάθεια, τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Δωδεκανήσου, το φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης Εναλλακτικόν, το κοσμηματοπωλείο Kopsias Jewellery, τα συστήματα ασφαλείας Global Eye Security, τα δωμάτια απόδρασης Enigma Escape Experience, το World City Trail, τα αρτοποιήματα Πελαρδής, το υποβρύχιο Hippo, τα ξενοδοχεία Atrium, την κάβα The Cellar of Knights, το κατάστημα επίπλων Αρβανιτίδης, το κατάστημα με σάντουιτς Yummy και τους χορηγούς επικοινωνίας μας το Ραδιόφωνο Μελωδία και το περιοδικό Λωτός.

INFO

Έκθεση Φωτογραφίας • Εγκαίνια 29/4/2022 ώρα 19:30.

Εκθεσιακός Χώρος : Κατάλυμα Γαλλίας, οδός Ιπποτών, Μεσαιωνική Πόλη Ρόδου

Διάρκεια 29/4 – 8/5/2022

- Διαφήμιση -

Ώρες Λειτουργίας: Καθημερινά 10:00-14:00 και 18:00-21:00

Είσοδος Ελεύθερη

- Διαφήμιση -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

No events to display.

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα

No events to display.