Ο λογαριασμός μου

Επικοινωνία Ιωάννη Παππά με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος κ. Αμυρά για τις αντιρρήσεις των δασικών χαρτών

Μοιράσου 

Διαφήμιση

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, Ιωάννης Παππάς, συζήτησε με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος κ. Αμυρά σχετικά με τους δασικούς χάρτες και το πρόβλημα που έχει προκύψει με τις αντιρρήσεις.

Ο κ. Αμυράς αντιλαμβανόμενος το θέμα, θα εκδώσει άμεσα εγκύκλιο στις υπηρεσίες όπου για τις αντιρρήσεις θα αρκεί η υποβολή της αντίρρησης, ηλεκτρονικά μέχρι 31 Μαίου 2022 και τα σχετικά έγγραφα θα μπορούν να προσκομιστούν σε επόμενο στάδιο. Επιπλέον, ο κ. Παππάς του ζήτησε την παράταση της σχετικής προθεσμίας για τα Δωδεκάνησα, δεδομένου του πλήθους των πληττόμενων ακινήτων και της έλευσης των κατοίκων εξωτερικού, το καλοκαίρι στην Ελλάδα.

Πολιτιστικά νέα & εκδηλώσεις στο e-mail σας

Εγγραφείτε στη mailing list του rhodes.com.gr για να λαμβάνετε κάθε εβδομάδα όλες τις εκδηλώσεις και τα πολιτιστικά νέα της Ρόδου στο email σας.
Διαφήμιση

Εκδηλώσεις που δεν πρέπει να χάσετε!

Διαφήμιση

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Διαφήμιση

Εκδηλώσεις προσεχώς

Διαφήμιση

Πολιτιστικά Νέα

Οικονομία, Περιβάλλον

Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Ρόδου

Διαβάστε περισσότερα

Society, Περιβάλλον

Επιτυχημένος Εθελοντικός Υποβρύχιος Καθαρισμός στο Λιμάνι της Κολώνας

Διαβάστε περισσότερα

Διαφήμιση