Tuesday, April 16, 2024
17.7 C
Rhodes
HomeΡόδοςΔωδεκάνησαΙωάννης Παππάς: Ενίσχυση της πυροσβεστικής δύναμης στη Ρόδο- Δημιουργία Πυροσβεστικού Κλιμακίου στη...

Ιωάννης Παππάς: Ενίσχυση της πυροσβεστικής δύναμης στη Ρόδο- Δημιουργία Πυροσβεστικού Κλιμακίου στη Σύμη

- Διαφήμιση -

Έγιναν πράξη από το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης, όσα ζητήθηκαν, από την πρόσφατη συνάντηση εργασίας που είχε ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης, Χρήστος Στυλιανίδης, με φορείς στο νησί της Ρόδου.

Πιο συγκεκριμένα, στο Αεροδρόμιο Μαριτσών, έφτασαν σήμερα 2 αεροσκάφη Air Tractor AT-82 A Fire Boss και ένα ελικόπτερο μεσαίου τύπου.

Επίσης, ξεκίνησε να λειτουργεί στο νησί της Σύμης Πυροσβεστικό Κλιμάκιο. Έχει καταφθάσει στο νησί ένα πυροσβεστικό όχημα και το κλιμάκιο θα στελεχώσουν 5 πυροσβέστες, καθώς και αλλά 2 οχήματα που θα παραχωρηθούν από τον Δήμο Σύμης.

Σημειωτέον, πως για την ανάγκη δημιουργίας Πυροσβεστικού Κλιμακίου στο νησί της Σύμης, είχε πραγματοποιήσει πλήθος συσκέψεων ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, Ιωάννης Παππάς, με τον τέως Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, αλλά και με τον Υπουργό Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης, Χρήστο Στυλιανίδη.

- Διαφήμιση -

Πιο συγκεκριμένα, το εν λόγω σημαντικό ζήτημα, είχε τονιστεί από τον κύριο Παππά στην πρώτη συνάντηση που είχε με τον κύριο Στυλιανίδη, από όπου ξεκίνησε και ο σχεδιασμός της υλοποίησης του.

- Διαφήμιση -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

No events to display.

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα

No events to display.